Tuba_01 Kızlar 28 Temmuz da Doğum yaptım eşim başvuru yaptığın da 28 ağustosdan sonra çekebilirsiniz denilmiş 2 defa gittim daha yatmamış denildi e-devlet de ödeme aşamasında diyor kaç zaman sonra yatıyor acaba
_07cinarhsn Tuba_01 Ben 2 sinde doğum yaptım ama daha başvuru yapmadık onun bi süresi oluyor mu ? Nereye başvuruluyor du bide
Duce28 Tuba_01 ödeme aşamasında yazarken aldim parayi bitirdim eve geldim hala oyle yaziyorduuu😂 yani odeme asamasinda yazarken benim gibi çeken çok sık sık arayınız 🤗
Tuba_01 deryaeh yaaa bilmiyordum o kadar olduğunu bana dün çekmezsen geri gider arada git kontrol et dediler ondan sorma gereği duydum sağolun
Umaygamzd Sevda_Beyaz rapor parası da mı var yoksa çalışanlar için mi rapor parası yada genel her Doğum yapan mı alıyor
Meryemmtemev Tuba_01 geri gitmez 170 i arayıp sorgula bi istersen ben eşim başvuru yaptıkdan aylar snra gidip cektm
Tuba_01 _07cinarhsn süresini bilmiyorum biz Doğumdan 1 gün sonra yapmıştık aile ve sosyal hizmetler müdürlüğünden canm
Umaygamzd Tuba_01 21 Temmuz’da Doğum yaptım başvuru yaptık 25 Ağustos’ta çekebilirsiniz dediler ben 26 Ağustos’ta gittim ve cektim 300 tl Doğum parası aldm
Derininannisi Umaygamzd çalışanlar için rapor parası 300 tl doğum parası 180 tl süt parası 6800 tl de rapor parası aldım ben
Sevda_Beyaz Umaygamzd calışanlar için evet rapor parası var tabi şartlarına uygunsanız mesela 5 gün sonra 10.000 alcam