Prensesannesi2022 Kızım saat 11de uyandı ve asla uyumak istemiyor napcam ya 🤣acayip yoruldum 11de kalktı derken zaten 9bucukta uyumuştu 🤭
ballilokum3 Prensesannesi2022 benimkide 10.30 da yatıp 1.30 da kalktı şimdi zor bela kollarımda evi geze geze uyuttum ama hâlâ tam daldığı söylenemez 😔😔
Prensesannesi2022 ballilokum3 kızımın adı da elisa 🤭 uyurlar inşallah yaa hiç uyku da yok gözlerinde sallıyorum gülüyor 🤣
ballilokum3 Prensesannesi2022 maalesef ki uyandı 😔 zaten dalmamıştı yatağına koyduğum gibi dönüp oturuyor ben anlamıyorum valla bu çocuğu 😔 hadi ya çok beğenerek koymuştum ismini adaş çıktılar ☺️
Esaslan Prensesannesi2022 benim kızımın adı da elisa ☺️ bi uyandı saatlerdir uğraşıyorum uyumuyor dün sabah 6 buçukta uyudu sabaha kadar bir dk uyumadı
Esaslan ballilokum3 benim kızımda kucağımda dalar koyduğum an uyumamış gibi hemen uyanır 🙈 adı da Elisa
Esaslan Prensesannesi2022 4 ay 25 günlük vallahi hala uyumadı sonra sabah uyanmak bilmiyor 😔 sizin kaç aylık
Prensesannesi2022 Benimki 4 ay 23 günlük sanırım atak haftasindayiz iki de disimiz çıktı eller surekli ağızda kaşınıyor aciyor herhalde
ballilokum3 Prensesannesi2022 bende uyku sorununu dişe bağlyorum sanki üst dişi ucu beyazlamış patlayacak gibi patlasa da kurtulsak 😂
Esaslan Prensesannesi2022 bizimki de öğlende uyandı ses yaptım uyansın diye . Sabah 6 gibi uyudu 8 de uyandı sonra bi daldı . Ne yapacağız biz bu kızlarla 🤭
Esaslan Prensesannesi2022 inşallah düzelirler benimki bi uyudu uyandı bi türlü uyumuyor yine 🥹 gaz da bitmiyor o kadar dikkat ediyorum ki yediklerime niye böyle oluyor anlam veremiyorum hiç
Prensesannesi2022 Esaslan benimkide yine uyumuyor 🤣 bide bugün mız mız ağlıyor ara ara 🥺 çok da uykum geldii acayip karnım ağrıyor evde tekim
Esaslan Prensesannesi2022 yaaa neden teksiniz üzüldüm şimdi geçmiş olsun bazen insan o kadar yorgun oluyor ki gerçekten 🥹
AsminLina0411 Kızlar bugün 40 ı doldu kızımın hala uyumadı sürekli meme istiyor memeden alınca ağlıyor hep kollarımda bunun sebebi nedir
Esaslan AsminLina0411 canım temas istiyordur muhtemelen en güvenli hissettiği yer senin kucagın 🤗Göğsünü kontrol ettin mi süt geliyor mu ? Gaz sancısı var mı bacaklarını karnına çekiyor karnı şişkin mi
Prensesannesi2022 Esaslan çok teşekkür ederim eşim gece çalışıyor 15 gün 15 gün de gündüz gidiyor akşam geliyor ama çok zorlanıyorum 🥺