nmt41 Gamzedagyeli 60 kişi vardı 3+1 evim bi tek yatak odam boştu 🤣 diğer odalar doluydu tabure sandalye vs herkes oturdu 2,3 saat sürdü sonra herkes gitti 😍güzel geçti
Esoca38 Gamzedagyeli Ben mevlid yapmadım kurban kesip ihtiyaç sahiplerine dağıttım rabbim kabul etsin 🥰🙏
Poyrazin_annesii 40 günlükkn sünnet ettırdk .sünnet ve bebek mevlıdı beraber oldu. Kızım olursa onuda en geç 3 ay ıcınde okutmayı düşünüyrm. Bn evde yaptm mevlütü . Mekan tutmdm
saribezlianne Gamzedagyeli kızım 18 aylık hala yapamadım. Erken doğumdu Taşınmaydı çocuğun hastalığıydı derken yapamadım. Sonra kış geldi. Anneler de yazın hem bebek mevlüdü gibi hem ev mevlüdü gibi yaparsın dediler bende tamam dedim. Belli bi vakti yok elbette. Peygamber efendimizin sünneti
giresun Gamzedagyeli kim diyor heme okutmak gerekiyor diye tabi ki böyle birşey yok..ben 8 aylıkken evde okuttum..çokta guzel oldu
Gamzedagyeli giresun önüne gelen diyor 😂 tavuklu pilav yemek isteyenler diyor 😂😂 yaşında okutmaya karar verdik 😌kim ne derse desin 😏
Gamzedagyeli Melis1706 bizde daha yeni çıktık hastalıktan domuz gribi oldu esim o kadar salgın var ki AVM’ye bile gitmeye korkuyorum çocukla
Gamzedagyeli birminikbebekannesi valla bende 6 aylıkken düşündüm de çok salgın var yaşında yapıcam muhtemelen