ByzIpk27 Anneler biberon almam gerek mama için ama hiç bir fikrim yok avent dışında neyden memnunsunuz önerir misiniz LÜTFEEEN 🥺
curly_mom ByzIpk27 aynı zamanda emziriyorsanız kaşık uçlu biberonlar var, bebek memeyi unutmasın diye.. Ben onu kullanmıştım. Avent de aldım fakat kullanmadım..
Feyzanbebek1 ByzIpk27 bende nuk kullanıyorum gayet güzel memnunum, meme ucuna benzediği için beni de emiyor mama da içiyor sütüm yetmediği için. ebebek ten temin edebilirsiniz
ByzIpk27 Teemo07 lansinoh sağma makinemin biberonu var aslında onlar da ay değişiyor mu bebeğim 4 ay 16 günlük onunla versem olur mu sizce
ByzIpk27 curly_mom emziriyorum ama çok fena meme reddi yaşıyoruz bugün ağlamaktan nefesi kesildi o yüzden vercem artık chicco almıştım ama sevmedi onu kaşık uçluyu da istemiyo maalesef
Teemo07 ByzIpk27 biberon ve başlığı 6 ayda 1 değiştirin diyorlar aslında. Başlığın zaten dereceleri var. Yavaş orta akışkan şeklinde. Ama suan için değiştirmeniz gerek yok
Feyzanbebek1 ByzIpk27 rica ederim ben hatta ucunu yanlış almışım 6 aylık almışım şuan 4 aylık ama 40 ı çıkmadan başladık biz mamaya mecburen şuan o uca alıştı delik sayısı fazla olduğu için ama yine de beni emiyor sütüm oldukça meme reddi yapmadı çok şükür 🙏
ByzIpk27 Feyzanbebek1 valla baş edemiyorum bende o yüzden başlıyorum mamaya 4 gündür beni istemiyor bugün o halini görünce geçelim dedim tamamen bırakmaz mama isteyince vercem
Feyzanbebek1 ByzIpk27 meme yi şuan Red ediyorsa yapacak bir şey yok mecbur mama içecek yoksa aç kalacak bu sefer Allah korusun hasta olacak bitkin düşecek. Mama ne kullanacaksınız karar verdiniz mi
menek16 ByzIpk27 e bebegin antikolik biberonunu kullanıyorum memnunum mamajoo vs denedim ama yine en iyisi babyplus çıktı valla 😄
ByzIpk27 Feyzanbebek1 aptamil kullanicam. Doğduğun da ilk 1 hafta sma verdim sütüm azdı onu sevmemişti
Sultanbulut ByzIpk27 kesinlikle dr.browns en iyi biberon o meme reddi yasadigimizda 3 bucuk ay sutumu sagip onla verdim memnun kalmistik