Beraninannesii Merhabalar . Persentil hesaplamayı bilmiyorum internette bir kaç araçtan yapıyorum ama hepsinde sonuç farklı çıkıyor güvendiğiniz hesaplama aracı varmı. Örneğin birinde - Aşırı kilolu diyor Diğerinde - Standart değer.
pogacayanakk Beraninannesii e nabızdan aşılar kısmına girin orda persentil eğrisi yazıyor ona tıklayıp ordan bakabilirsiniz
Bsraak Beraninannesii uygulamada ki boy kilo kısmında persentil tablosu var ordan bakabilirsiniz aslında
Beraninannesii Dondurmalikahve 70 cm boy 9350 kilo 46 cm baş çevresi. D.tarihi 11 Haziran 2022 . 😇 Çıkamadım vallahi işin içinden 🤔😇
Deletedmom_37 Dondurmalikahve benimkidlnede bakabilirmisiniz acaba 29 temmuz 2021 8.8 kilo 76 boy 46 baş çevresi çok mu zayıf 😔
Sontvbukucu Beraninannesii erkek mi kiz mi bide kac aylik onu da yazmanız gerek @Dondurmalikahve bakabilsin diye
[silindi] Beraninannesii maşallah bebişinize🧿 benim oğlumda tam 6 aylıkken 9.200 kilosu vardı. Doktorumuz kilosu fazla demişti 10 aylık bebek gelişiminde demişti o zamanlar
Beraninannesii pogacayanakk En son 4.cu ay girişi yapılmış 5-6 duruyor boş yani😇 Oyuzden kendim hesaplamak istedim.
Beraninannesii Sontvbukucu D.tarihi yazdim da cinsiyet hiç aklıma gelmedi😇 @Dondurmalikahve Erkek cinsiyeti 😇
pogacayanakk Beraninannesii Anladım. Bir şey sormak istiyorum son kontrolde doktor baş çevresi büyük dedi mi peki? Benim bebeğim 8 aylık baş çevresi 45 cm boy 71 cm doktor biraz büyük ama boyuyla orantılı gidiyor demişti
Dondurmalikahve Beraninannesii Canım ayına göre %95 persentilde yani normal aralığın tam sonunda boyuna göre de %85 persentilde. Yani her harikulade normal aralıkta.
Beraninannesii pogacayanakk Doğduğunda ne kadardı peki biraz da ona bakıyorlar bide biz anne baba olarakta başımız biraz büyük . Bu ay doktoru sanırım biraz meşguldü çok açıklama yapamadı herşey güzel diyip yolladı.
pogacayanakk Beraninannesii doğumda 39,5 cm di. sizin bebeğinizin başı da büyük olunca doktor bir şey söyledi mi diye merak ettim
Beraninannesii [silindi] Malesef ki fazla kilosu var doktoru obezite sınırında olduğunu söyledi. Ama birde extra özel bir durumu var ayağında ortezler var biraz ağır ve sıkı sıkıya bağlı o yüzden fazla hareket edemiyor düşünün ki daha tam anlamıyla donemiyor bile hareketsizlikten dolayı olabilir diyor . Birde dönme emekleme vs. Başladığında bakarız nasıl diyor 😇