Miran1520 hayır tanısı yok. Çok sakin bir çocuktu her zaman hareketli ama kavga falan bilmezdi okulun ilk ayı yüzü gözü çizik içinde geliyordu hatta, kendini savunamıyormuş. Bizim dil sorunumuz var henüz yaşıtları gibi konuşamıyor sınıfta arkadaşları dalga geçmiş bebek gibi konuşuyorsun diye ondan sonra başladı arkadaşlarına şiddet okula gitmeme isteği, çok sevdiği etkinlikleri yapmama, masa başında oturmama bu olaydan önce hiç öyle bi sorunumuz yoktu. Hatta bayılarak yapardık evde de okulda da öyleymiş. Hal böyle olunca götürdük bizde psikiyatriye doktor dil dışında sorun görmediğini söyledi dil terapistine başlattı. Kendini ifade edemediğinde sinirlenmesini normal gördü ama artık bize de vurmaya başlamıştı. Sürekli ağlamaya konuşmak istememeye. Ben doktordan sakinleştirici bişey talep ettim kendi önermemişti yani. İlk 4 günün sonunda etkisini göstermeye başladı daha durgundu bizde yan etki olarak sadece idrar kaçırma oldu. Uyku saati öne çekildi. Normalde 22-23 gibi yatar sabahta 10-11 gibi uyanırdı delilsiz. Şimdi akşam 21 de sabit sabahta 9 da sabit. Uyku konusunda bişey değişmedi. Yine hareketli öyle donuk değil yani ilaç verince birden eli ayağı kesilmiyor. Daha sakin inatçı ama ikna olabiliyor. Okulda da öyleymiş. Çarşamba günü randevumuz var ilaçtan sonra ilk defa gideceğiz ne diyecek bilmiyorum bilgilendiririm. Bizim dozumuz 0.125 kiloya göre veriyor herhalde bilmiyorum ama çok düşük bişey demişti