asha1905 Mommygirl oğlum 15 günlüktü sünnet ettirdiğimizde kantaron yağı ve papatya suyu kullandık her bez değişimizde bunları kullandık çok uzun sürmedi iplerin düşmesi
Mommygirl asha1905 evet çoğunlukla kantaron öneriliyor fakat doktor sürmeyin dedi. Ege bölgesindeyiz üstelik kantaron burada çok kullanılıyor evlerde eksik olmaz ama anlamadım neden sürmeyin dedi. Bizim bi de dikiş patlamıştı komplikasyonlu bir sünnet olduk maalesef ondandır belki de
Mommygirl asha1905 inşallah çok saolun papatya suyunu nasıl yapmıştınız ? Sizin de eriyen dikişlerden miydi ?
asha1905 Aktardan temin etmiştik . Evet eriyen dikişti ara ara ipin bağı çözülmüşmü diye hafif hafif bakıyordum. Sonra kendiliğinden düşmüştü
Bebegimm1 Mommygirl ilk kez duydum ameliyat yerine kese yapildigini ben sampuan bile kullanmamistim her gun 2 kez ilik suda bekletiyordum 10 dk. 1 hafta icinde hepsi dusmustu siz bence kese yapmayin dikisler birden atar kanama olabilir
Mommygirl Bebegimm1 @BebekC evet bende şaşırdım valla zaten aşırı pişmanım orda yaptırdığıma sünneti. Yok kese yapmadım zaten normalde de kese yapmıyoruz narin daha 4 aylık olacak. dediğiniz gibi yapalım biz de suda bekletelim
mavikalpefe124 Mommygirl ben 1 aya kadar bekledim 2 dikiş hala kaldı zannederken şöyle bi dokunup tutuyum dedim küçücük bi parça kurumuş bile bszen ötle olaniliyor içten erimiş dıltan tutup çekilmesi gereken ip kalıyor. 1 aya kadar bekleyin sizinde muhtemelen öyle olabilir. 4 dikişti ikisi 2 haftada düştü
BebekC 1 hafta kadar terramycin krem kullandım sadece başka hiçbir şey sürmedim. Dikişlerin tamamen düşmesi de 1 aydan fazla sürdü. Zamanla düşer merak etmeyin. Kese filan da yapmayın bence çok saçma çok hassas bir yer orası canı acır çocuğun.
Wonderfulmom Mommygirl ben bezine bol bol vazelin sürdüm dr sadece onu yapmamı önerdi yumuşattığı için kendiliğinden düştü hep