Yesimtzn Bu salgın ne zaman biter çocuklar hep hasta her yer dolu dışarı çıkmıyor böylemi geçecek bitmiycekmi 😡😡 Sizde durumlar nedir?
Miskokulum22 Yesimtzn off evet kızım okulada gitmiyor ama sürekli hastalık halı var Bi türlü iyilesemiyoruz
PrensesZeynep Yesimtzn bizdede durum aynı 3 gün iyiysek 10 gün hastayız önceki gece hiç bişeyi yoktu yatirdim uyudu gece 4 te ağlayarak uyandi hastayiz nefes alamiyo burnu akiyo öksürük hemen ilaca başladik tereyağ pekmez yaptım ihlamur kaynattim verdim….oysaki daha yeni atlatmıstik hastalığı yine tekrarladi bu sene bitmiycek heralde bu hastaliklar
ElifmNaz 2 gecedir sabahlıyoruz perişan oldu çocuğum bi yere de çıkmadık babası çalışıyor önce babası hastalandı şimdide bebeğim çok zor ya 😢
Neslihan5241 ElifmNaz rabbim şifa versin benim oğlumda hem grip oldu tıkanıyor oksururken ve hemde gözünde çapaklanmaya başladı dünden beri kızarıkliktda var napicam bilmiyorum doğru düzgün de uyuyamıyor dün akşamdan ber sadece 1 saat uyutabildim.
H_ceyhan ElifmNaz Bizde de durum aynı. Önce eşim şimdi ise 6 aylık oğlum 😢 inşallah ben olmam da yoksa çok zor
Sedayun13 Valla bende diken üstündeyim kızım burnu tıkandı sabahına hemen limon bal sarımsak karsitirdim verdim kahvaltısını filan yaptırdım ıhlamur kaynattım bide ağrı kesici verdim sabaha iyi uyandım umarım ilerlemeden önünü tutabilirim bizde korkudan bir yere çıkmıyoruz bende hastayım ama çocuğumdan başka hiç birseyi görüp his edemiyorum
Dygusen Sedayun13 benimde bebek ikizlerim var burun tıkanıklığıyla 3-4 gün evde idare ettim baktım daha sonra hastaneye götürdüm rsv virüsü olduklarını öğrendim ve akciğerlerine inmiş 13 gündür yoğun bakımdalar asla ihmal etmeyin keske diyorum daha önce götürseydim
35lavanta Sedayun13 Merhaba birşey sorabiliemiyim öncelikle geçmiş olsun benim kızımınd burnnu tıkalı bende bal zencefil limon yapıyorum o dediğiniz karışımı daha öncedd gördüm ama denemedim sarımsak kokuyormu yediğinde? Kreşe gidiyorda oyüzden soruyorum
Mirac66 Aynı durum bizde de var hiç biryere çıkmadan bir ay içinde iki kez hastalandık geçmiyor da bir türlü 😩
MelikeBade 1 haftadır perişan olduk ne ateşimiz düşüyor ne bişeyler yiyor nede ağlaması duruyor. Bende biraz önce post açmıştım acaba buhar makinesimi alsam diye. Doktora sordum çok iyi olur dedı ama marka arastırmak bi haylı zamanımı alıcak tabı bıde maddiyat. Bir çok kişidende duyuyorum udi-hindi yağını. Bende aldım heö ağızdan hemde burundan veriyorum 2 gundur fark gordum aslında birazcık rahatladı
Elifdm MelikeBade bizde yeni makine aldık King markası e bebekte 500 tl çok memnun kaldım soğuk buhar 3 kademeli 4 litre su haznesi var ve suyu bitince kapanıyor otomatik
TwinMom- MelikeBade weewell aldım ben 3 aylık ikizlerime. Çok memnunum her gece açıyorum. Ama en iyisi nebulizatör bence. Direk burna temas etse iyi olurdu nebulizatör alın
Elifffko simiyyy sarımsağı ezin veya rendeleyın üzerine bir kaşık bal birkaç damla limon sıkıp karıstırın. Bebeğiniz yerse ne âlâ
YagizAlinin_annesi simiyyy bizde kullanıyoruz weewell soğuk buhar olarak hem odanın nem dengesini sağlıyor hemde burun tıkalı ise açıyor memnunuZ 60 i geçmesin nem oranınız sonrasında mantar ve küf olusuyormus mikroplar cogaliyormus die biliyorum
Sabriyecankaya1 atesvesu ben dogdudundan beri kullanıyorum şuan 2 ayligiz hala daha huysuzlandiginda veriyorum bayaa işe yarıyor
Isteboylebisey atesvesu yarım çay kaşığı sabah akşam antibiyotik gibi kullanılır. Ben öyle kullanıyorum
dilorasahin Bende kaç gündür neler çekiyorum 4 buçuk aylık bebeğime bronşit dedi doktor ne yapacağımızı şaşırdık aciller çocuk kaynıyor
0706almila dilorasahin 6 aylık kızımda bronşit oldu akgünlük sakızını tavaya koy üzerine pamuğu koy bi sırtına bi göğsüne bak gör çok faydasını göreceksin 1 haftadır çekiyordu kızım ilaç fayda etmedi onu aldım yapıyorum 2 gündür çok faydası oldu
Elifdm Yesimtzn 4 gündür hastanelerdeyix git gel git gel bir şeyi yok diyip duruldular en son bugün başka doktor yatış önerdi :(
Betl-serkn Efem123 benim oğlumda 2 gecedir ateşliydi ateşi düşüyor yine çıkıyor 3.cü gün daha kötü oldu halsizleşti gözler iyice yaşarmaya başladı kıpkırmızı oldu doktora götürdük RSV virüsü olmuş salgın var tedavi gördük bence bi doktora götürün muhakkak eğer gitmediyseniz
Rika Yesimtzn her ay bir hastalik yasiyoruz biz de gercekten. 2 gundur burnu tikali, ates max 37.6 oldu 2 yasinda. Carsamba oyun grubu , persembe asisi var. umarim carsambaya kdr gecer. Umca veriyorum, aferin veriyorum, sarimsak bal veriyorum bakalim
Hamza13gner Yesimtzn 10 gün rotadan dolayı yattı 10 gün içinde 1 kilo verdi. Kilo aldırana kadar içim çıkıyor oysa 😔🙄