marscicegi İzleyen var mı ? Yok ki netflişksşiimz😂 izleyelim ,Harry Potter havası var sanki ,ne diyorsunuz 😂
Laden marscicegi netflix e gerek yok ki. Tüm dizi sitelerinde mevcut. Wednesday izle yazıyorsunuz çıkıyor😁 Ay ben bayıldım. Böyle gizemli film ve dizileri çok severim. Başta kızın hali tavrı çok hoşuma gidiyordu ama sonlara doğru sinir oldum izlerken😁
Rojperest marscicegi tim burton imzalı dizi , diğer filmlerini biliyorsan aynı havada, güzel, harry potter tam demeyelim de fantastik diyelim 😂
marscicegi Rojperest ya evet ben YouTube da edit izlsye izleye Harry Potter sonucuna vardım göl sahnesi falan :) Ama Harry Potter daha fantastik dimi
biroglanannesii1 marscicegi Bir iki bölüm izledim ve hiç sarmadı ergen dizisi veyahut bir çocuk yetişkinleri hitap etmiyor 😂
simiyyy Ay evet onbeş dk önce izliyordum bebe uyandı onun yanındayım şuan. İzlerken ben de farkettim bi harry potter havası var. Akıyo ama saçma salakta olsa ilginç bi şekilde izletiyor 😄
MasalsMommy marscicegi Harry potterla olan tek benzerliği o tarz bir okulda olmaları. Bence alakası yok Harry potterla, hiçbir dizi film harry potter yerini alamaz ama ben beğendim bu diziyi de, fantastik gizemli heyecanlı. İzlenebilecek dizilerden bence
Rojperest Laden kız ne güzel her şeyi ortaya çukarıyor neyini gırtaklayasın geliyor 😂 izleyecekleri şimdiden moda sokuyorsun 😂
Laden simiyyy baştan kızın hali tavrı konuşmaları aşırı hoşuma gitti. Fakat ilerledikçe bencilliği yok artık dedirtiyor. Ben 2 gün sürmedi bitirdim meraktan😁