Elanurhiraa Aselin_annesii çok mühim birşey yok gibi duruyor ama kaldır uyumasin gözlerini takip et kusması da yoksa birşey olmaz
bhtsizbdvi Aselin_annesii kurban olurum ya morarmış bacım bekleme lütfen çok yorgunsun biliyorum takatin kalmamış yalnızsın uyku düzenin kalmamış halsizsin o evrelerden hepimiz geçtik kimse seni yargılamiyor inan ama korkman için değil önlem alman için diyoruz hiç bekleme bu senin suçun değil hepimizin başına geliyorda gelebilirde 🙏🙏❤️❤️😘
sevgidolubiranne Aselin_annesii ezilme varsa hemen götür bence hem sen de rahatlamış olursun ya da gözlemle uyanık kalsın biraz
2prenses-annesii Aselin_annesii ezilmiş derken lütfen ihmale gelmez hemen doktora gidin ne olur olmaz kafa en hassas şeydir bebek ve çocuklar da hele ki 3 aylık bebek bıngıldağı zarar görmüş olabilir ihmale gelmez içinizi yemektense doktora gidin doktor iyi desin sizde rahatlayın Allah muhafaza
04044 Kesinlikle hastaneye gitmelisin bende çocuğumu düşürdüm kusma oldu akşam hastaneye gittik neden erken gelmedin beyin kanaması gecirebilirdi dedi ultrosanla baktı bişey yok ama yine sen ara ara uyandır dedi lütfen hastaneye git
Tugce Aselin_annesii Ezilmiş diyorsunuz. Kivi mi? Lütfen rica ediyorum, ihmal edilir mi? Post açtığınız süreye yazıktır, günahtır. Umarım doktora gitmişsinizdir.
Aselin_annesii Tugce umut2307 Tugce Tugce Doktora gittim kızlar hiç bi problem yok cok şükür çökme de olmamış herşey yolunda merak ettiğiniz için teşekkürler 🥰
Tugce Minikfiyonk Fotoğraflar süreli olabilir veya yükleyici tarafından silinmiş olabilir. Şu an mevcut olmadığı için hiçbirimiz göremiyoruz.
Tugce Aselin_annesii Merhaba, bebeğiniz umarım çok iyidir. Müsait zamanınızda bize de bilgi verirseniz seviniriz.🙏
Beyzanurrrr000 Aselin_annesii sizin nasıl olmuştu benim bebeğim De bugün yataktan alırken kafasını vurdum yanlışlıkla park yatağın başlık kısmına çok hafif soyuldu kızarıklık oldu doktora attım şimdilik endişelenecek bir şey yok dedi ama korkuyorum