Kızlar sizi çok iyi ağlıyorum benım bebeğimde öyleydi suan gitti şükürler olsun inşallah dizin bebişlerinizde düzelir rabbim yardımcınız olsun oncelıkle benim oğlan o kadar çok ağlardı ki katıla katıla nefesi kesılırdı kolik bebek aslında çok gazlı olan bebekmiş öncelikle biz sab simpleks ve bioaga kullandık, daha sonra YouTube’dan sürekli gaz masajları uygulandık ağlama saati gelmeden el ayak birleştirme tersine l love yo masajı saat yönünde karnına masaj yapma bacaklarını karnına ittirip bisiklet sürdürme kesınlıkle emzirmelerden sonda gaz çıkarmadan yatırmayın sonra duş da çok etkili geliyordu ama malum havalar ısındı elektrıklı soba yakmadan duşa katmayın tavsiyem :) zeytin yağı ıcırıyoeduk 1 gafta sabah akşam çay kaşığı anne sütüyle karıştırarak, sonra bizimki saatlerdir ağlardı çarşafta salladık bi sure sonra hamak beşik çok iyi bi kurtarıcımız oldu ben en son çok takmıştım ağlamasını pıskolojım bozulmuştu tesmen bi büyük nenelerden yalnızca bir damla soguk sıkım çörek otu yağı ıcırdık oda çok iyi gelmişti zart zort çıkardı arkadan gazı ama tadı çok acı verip vermemek size kalmış yine bunu ciğer veya bogazına kacmamsı adına anne şutunu kaşığa döküp bir damla vermiştik sonra kiraz çekirdekli bel kemeri denedim sonra havluyu ısıtıp karnına ayaklarına bağladık yarım kundak yaptık aklıma gelenler ınsallah yardımcı olabilmişimdir