Aryakus533 ervakusunannesi 960 lira canım 3. Ayda yaptırdık kızıma şimdi bi hafta sonrada beşinci ay menenjit vurulacak hala aynı fiyatı. Ama menenjitin farklı olanları da var onlar daha ucuzmuş sanırsam ben bexsero vurdurdum onun fiyatını yazdım işte
motheroftwoangels ervakusunannesi evet bana da soyledi hemşire sağlık ocağına götürdüğüm zaman bide özellikle fiyatını söyledi 😊
motheroftwoangels ervakusunannesi ben yaptırmadım cano sadece bilgi verdi fiyat ve doz hakkında yan etkileri vs bilgisini verdi sadece yaptıranlar varsa yazarlar şimdi
ervakusunannesi Siyah-Beyaz hayır ilk doz 5 aylıktan başlıyor sanırım. Doktorunuza sorun kontrolde yine de net bilmiyorum.
ervakusunannesi Aryakus533 evet menveo 650 tl sanırım ve 2 doz. Bexsero 3 doz yaa. Doktorumuz hangisini önerirse onu yaptıracağız tabiki bakalım 🤷♀️
Aryakus533 ervakusunannesi bexseronun koruyuculuğu daha fazla dedi yada daha pahalı oldugu için firmayla anlaşmalı olarak belki de onu önermiş olabilir bilmiyorum. Yan etki olarak ateş ve iki üç gün cok huzursuzluk yaptı