Koalaannesii_0610 AyMeh Ay bnde şuan çok korkuyorum üç gün gecikti adetim yerdemiyim gökte mi belli değil sezeryan olduğum için çok sıkıntı bir yaşında oğlumda aşırı hareketli korunuyoruz eminim ama hiç sekmezdi adetim sizin adetiniz mi gecikti 🥺
Momofkaan AyMeh hayırlı olsun bir tanıdığım 3 ay sonra hamile kaldı sıkıntı yaşamadı siz de inşallah sağlıkla doğurursun uz kilo alımına filan dikkat ederseniz beslenmeni de aksatmadan tabi sorun olmaz inşallah çok gecikmeden iyi bir doktora görünün
papatyataneleriii AyMeh Ay senin daha çok yeni 😔 Kilo alımına çok dikkat etmen lazım doktorumun öyle demişti.
papatyataneleriii AyMeh Bir de çok iyi bir doktora gitmen lazım araları az olduğu için doktorlar biraz moral bozabiliyor bana dikişlerim yırtılır bu çocuğu kesinlikle almamız lazım demişti başka doktora gittim hiç bir problem olmaz sen dikkat ettiğimi sürece demişti.
AyMeh papatyataneleriii evvet ya bende onda kprkuyorum.ben zaten birinci cocukta kilo almadim.cocugun kilosuydu
Pamirkus AyMeh nasıl yani kocanız hoşlanmıyo diye korunmuyor musunuz? Ee siz bu gidişle her doğumdan sonra 3 4 ayda bi hamile kalırsınız zaten
guno AyMeh çocuğu da kocan doğursun o zaman. Ne kadar garipsiniz ya kendi canınızın kıymeti yok kocanızın uçkurunun kıymeti var.
Egeemoms AyMeh 40 mız çıktıktan sonra ne zaman adet olmustunuz. 40 dan 20 gün sonra regl oldum şuan 2 gün gecikti çok korkuyorum 🤦🏻♀️
AyMeh guno yo kendi canimin kiymeti var canim benim.ben sut falan veriyordum bana soyledilerki veriyorsan kalinmiyor o yuzden
AyMeh sudereyhan402 ne biliyim oyle selerden kprkuyorum.bi arkadasim kap kulaniyodu.cocugu olmadi sonra.bi tane yumurtaligin goturduler.hap zarar vermişti
Dfne02 Bebeğim 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim korunuyorduk 9 haftalık olduk.kızımda çok hareketli kucak istiyo gezmek istiyo nasıl olcak bakalım 🤷🏼♀️
[silindi] Dfne02 korunurken nasil oldu? Biz prezervatif ile korunuyoruz açıkçası korkuyorum yetersiz kalir diye sizinde korunması yontemknkz prezervatif miydi?