Goncaeymen Arkadaşlar instegram dan iPhone çekilişine katıldım ve kazandım ancak Kargo parası+ sigorta bedeli toplam 270 TL istiyorlar sizce inanmalıymıyım
Tutikoo Goncaeymen sigorta parası ne diye istiyor ki anlamadım kargoda basına bsey gelmesm diyemi ? Tanıdık birimi cekilişi yapan yer neresi
Nazlican Goncaeymen Hayır, bende bir kez katıldım kazandım, sonra para istediler. Yollamadım diye de engellediler bir daha ulasamadım. Bence yollamayın. Kim kime iPhone verir bu devirde,
asiltonunmommysi Goncaeymen nerden kazandınız çekiliş. Mesela bilindik bi infulencer falansa yollardım ama onlarda para istemez sanmıyorum
Goncaeymen Nazlican sabah msj geldi yazınca da cvp veriyorlar canlı yayın istedim yapmadılar sesli msj atıyo istemiyorsanız yedek kişiye vercem dio
sadeturkvatandasi Goncaeymen sizin için instagram adresine baktım ve biyografi kısmındaki web adresleri kısmına tıkladım sadece bir sayfadan oluşan yalancı bir web sitesi😂 büyük ihtimalle çekilişe katılan herkese kazandınız yazmışlardır 50 kişi tongaya düşse 13500tl iyi para😂 çok tanınan kişiler ve kurumsal olmayan yerler dışında kimseye inanmayın.
Goncaeymen Minkpndam çok teşekkür ederim güvenmemem gerektiğini biliyordum onlarca kişi yazınca yoruma bende size sormak istedim
Poyrazin_annesii Bakın bakalım cekılıs kazananını hikauesınde paylaşmıs mı. Paylaşmamıssa dolandırıcıdr
Goncaeymen Poyrazin_annesii paylaşmadınız story de diyorum onlarca kişi var içinden seçip Nası hepsini söyleyim dio
Asyaveannesi04 Goncaeymen çekiliş yapanlar kargoyu da karşılıyor diye biliyorum bende birkez şampuan seti kazanmıştım main tail hiç birşeye karışmadım bence dolandırıcılar
Goncaeymen Asyaveannesi04 bu güya büyük bişey olduğu için bişey falan olur kargoda die istiyorlar mış ama dediğiniz gibi öyle buyuk bişey gönderiyorlar 270 karşılayamıyolar garip işte
Meltemmmmmm Goncaeymen sayfayı inceledim bana dolandırıcı gibi geldii yorum ve beğeni sayısı çok az. Bide yüksek meblalı bi çekiliş 40 köye duyurmaları gerekiyo şu kazansı bu kazandı diye 5 kişiye veriyolarmıl bide.