Almila77 Mucizemm344 kb geç yazdım canım doktor asist pediatrik verdi bide hava için ilaç verdi balgam kendi kendine asla gitmez dedi ciğerlere iner dedi eger 3 gün den fazla sürdüyse ciğerlere gider mutlaka acik bir sekılde ikaç takviyesi alması lazım dedi
Mucizemm344 Almila77 anladım canım bizde doktora gittik zaten çarşambadan beri gidiyoruz her gün balgamı atamadı idi şükür atıyor Geçmiş olsun sizde
Almila77 rua_da_senhora_das_verdades siz önermezsiniz ama doktorlar bazı durumlarda öneriyor eger 3 günü geçmiş bir balgam varsa ciğere inmesi durumu söz konusu oldugu için mecbur o ilacı kullandırıyoruz ben bugün özele gittim doktor hemen baslamamız lazım dedi baska hiç bir sekılde gitmez bu balgam dedi bide asist pediatrik yazdı
rua_da_senhora_das_verdades Almila77 “ciğere inme durumuna göre” bebeklere ventolin verilir sonra gelsin kalp damar hastalıkları. Bunu da sağlıkçı biri söylüyor burda. Sizin diplomayı geri almak lazım.
Yusufhamza71 Almila77 kesınlıkle katılıyorum 1 aylıkken flan defalarca götürdüm ben oğlumu daha cok küçük dye yazmadılar 2 gun once tekrar başka dr götürdüm bronsıt olmus cocuk dırek antibiyotik basladı keske en basında verselerdı bu kdr kotu olmazdı
Almila77 rua_da_senhora_das_verdades en basit ilaç nedir parol değil mi onun prospektüsünü hiç okudunuz mu ? Onda bile neler neler yazar ama bazı durumlarda mecburi kullanım sarttır bence kullanmayın diye yanlıs yönlendirmeyelim doktorlar bunun için kaç sene okuyorlar yanlıs bi ilaç verecek değiller yada bu ilacın üretimi olmazdı değil mi
rua_da_senhora_das_verdades Almila77 Dr lar güncel bilgileri takip edebiliyor mu acaba yoğunluktan? Ya da bazı dr lar neden bu tarz ilaçları hiç önermiyor ? Bence siz alternatif tıbbi ve fonksiyonel tıbbı bir araştırın. Bakın bakalım bağışıklık,ateş,balgam,öksürük ne demekmiş.
Almila77 rua_da_senhora_das_verdades eczacı teknisyeniyim ve 9 senedir sağlık calısanıyım bu işin içindeyim 10. Senem olacak bilgimi sorgulamak size düşmez
rua_da_senhora_das_verdades Almila77 😅 Diplomalarımızı mı yarıştıralım yani? Teknisyen olarak nereden geliyor size bu özgüven anlamış değilim! Önce bir sağlıkçı olarak bağışıklığı öğrenin. Ateş nedir neden oluşur onu öğrenin. Balgam niye olur öksürük niye olur onu öğrenin. Sonra bana gelir ahkam kesersiniz. Yazmaya yüzünüz olursa tabi.
Almila77 Mucizemm344 canım sen mutlaka doktora götür burası teshis koymak dopru değil bi baskasının sözlerini asla dinleme en doğrusunu doktorlar bilir ciğerlerine inmeden kontrol ettir kimseyide dinleme burda yazarlarda yazarlar bakma sen onlara hiç bir anne tabikide ilaç kullanmak istemez ama bazı mecburi durumlarda mecburuz yoksa geçmez allah korusun daha kötü seylere yol açabilir sağlık bu ihmale gelmez
Mucizemm344 Almila77 canım zaten doktora gittik söyledi doktorum ilaç vs verdi şimdi kakasından atıyor ama yazmamdaki amaç bitkisel evde işte bal vs gibi
Mucizemm344 Almila77 gittik canım çarşamba gününden beri her gün gidiyoruz bakıyor ne durumda vs diye doktorumuz Biri burda ilaç ismi versede doktoruma sormadan asla çocuğuma vermem çok küçük allaj korusun