Mucizemm344 Anneler kızımda hasta balgamı var.14 aylık doktor ilaç hava verdi ama balgam agZına geliyor ama geri yutuyor.Nasıl çıkartabiliriz yardımcı olup.Sırtına vs masaj yapıyorum vuruyorum hafif balgam gelince ama nafile
01_10-2020 Mucizemm344 mukotik çıkartmasına yardımcı oluyor fakat çok fazla alırsa yada doktor tavsiyesi ile verin öksürük yapıyor
Almila77 Mucizemm344 bende suan hastahaneye geldım aynı hastalıktn devlet bakmadı bende özele geldım bakalım ne dicek benım kızımla aynı yaştaymış kızınız rabbım şifa versın
Melekbas Mucizemm344 7 bucuk aylik oglum hava rahatlatiryordu ama gecmiyordu tamamen bende baby viks aldim burun kanatkarina gogusune sirtina ve ayaklarina surdum o sekilde burundan akarak atti bol bol burnunuda temizledim akmasada
Mucizemm344 Almila77 amin canım cümlemize Bizde ilk ateş oldu öksürük vardı kuru sonra balgama çevirdi ilaç vs kullanıyor ama balgam bi şekilde çıkmıyor
Mucizemm344 Mavi2020 akgünlük aldım ocakta ısıtıp pamuk koydum üstüne onu göğsüne koydum olmazsa onuda alırım
Almila77 Mucizemm344 bizimkide öyle bakalım hala sıra beklıyorum aynı bu sıkayetten bakalım ne diyecek sizede bilgi veririm
rua_da_senhora_das_verdades Sarımsak verebilirsiniz doğranmış. Balgamı attırır. Ben bal,karadut vb içine doğrayıp veriyorum. 18 aylık oğlum ilaçsız büyüyor.
rua_da_senhora_das_verdades Mucizemm344 sarımsaklı yağda deneyebilirsiniz. Duymuşsunuzdur. Sadece yağı ayak altına sürülüyor. Biz balgamı bu şekilde kakada atıyoruz. Biraz sabırlı olmak lazım doğal tedavilerde. Hiç bir hastalık kalıcı değil sonuçta.
rua_da_senhora_das_verdades 01_10-2020 Tıkanıklık dediğiniz nedir tam olarak anlayamadım. Balgam sebebiyle mi? Hasta mi? Başka bir şey mi? Detay verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Mucizemm344 rua_da_senhora_das_verdades anladım canım geçmiş olsun siZede bi onu denemedim aklıma gelmemişti sağol yapıp deneyeceğim
01_10-2020 rua_da_senhora_das_verdades hastaydı ateşi falan vardı bu semptomları geçti şuan burunu aspiratörle temizledim birşey yok fakat genizden sanırım çıkartamıyorum ne uyuyabiliyor nede emiyor tıkanık olduğu için okyanus suyu sıktım faydası yok daha önceden hava vermiştim ama yine bilmeden vermek istemiyorum
rua_da_senhora_das_verdades Mucizemm344 Birde terlemesin. Terlemek,sıcak hava geniz akıntısını artırır. Temiz havaya çıkmakta çok etkili. Geçmiş olsun 🌼
rua_da_senhora_das_verdades 01_10-2020 Ventolin vb tavsiye etmem. Sebebi için prospektüsü okuyabilirsiniz. Bebeğinizi terletmeyin. Odayı sık sık havalandırın. Ve temiz hava aldırın. Yanı dışarı çıkın. Biz 4 aylık bebeğimde bronşiti temiz hava aldırarak atlattık. Çok geçmiş olsun.
yorgunbeybii Mucizemm344 bu sabah doktordan geldik balgamlı öksürükten antibiyotik verdi hava makinası önerdi deneyelim bakalim
Almila77 rua_da_senhora_das_verdades siz önermezsiniz ama doktorlar bazı durumlarda öneriyor eger 3 günü geçmiş bir balgam varsa ciğere inmesi durumu söz konusu oldugu için mecbur o ilacı kullandırıyoruz ben bugün özele gittim doktor hemen baslamamız lazım dedi baska hiç bir sekılde gitmez bu balgam dedi bide asist pediatrik yazdı
Almila77 rua_da_senhora_das_verdades en basit ilaç nedir parol değil mi onun prospektüsünü hiç okudunuz mu ? Onda bile neler neler yazar ama bazı durumlarda mecburi kullanım sarttır bence kullanmayın diye yanlıs yönlendirmeyelim doktorlar bunun için kaç sene okuyorlar yanlıs bi ilaç verecek değiller yada bu ilacın üretimi olmazdı değil mi