Birkullanici BihterZiyagil_ baktığım resimler böyleydi google da bilemediö bende tek çizgimi oluyor kızımın sol el üst çizgisi yay gibi benm ve küçük kıZımın böyle düz
BihterZiyagil_ Birkullanici sanırım tek bir tane çizgi oluyor ama çizgi olması yetmiyor tabi daha başka belirtiler de olmalı teşhis konması için
Goktugunannesi1234 Birkullanici evet canım bakiyolar hatta bizimkinin kulağı böyle çok aşağıda gibi geldi bana ,zaten genetik burnu da biraz geniş hemşireye sordum aşağıda kontrollerini oldu o merak etme dedi.
Birkullanici BihterZiyagil_ bu defa kontrole gittğimde sorucam en azından kafamda soeu işareti kalmaz ama görenler benim bebekliğime benzetiyor aksi gibi hiç fotoğrafımda yok hatırlayanlar benziyor diyor 😅
Kimyageranne123 Birkullanici evet avuç içinizde simian cizgisi var fakat bu down sendromu olduğunuzu göstermez kromozom sayısınin faklı olması ile ayristirilir down sendromu. Down sendromu olmayan istisnai bazı bireylerdede gorulebiliyormus bu çizgi
Birkullanici Kimyageranne123 evet olabiliyormuş bende okudum ama kendim için değil kzım için endişelendim benim olmadığım aşikar 😅
Snglt Deletedmom_58 Birkullanici kızımın da böyle genetik bişey olabilirmiş çok kişiyle tanıştım böyle mesela babasında ve kendisinde olan var benim kızım da bi de kaynanam da var umarım onunki de böyle aktarımdır
Deletedmom_58 BihterZiyagil_ anladım canım inşallah post sahibinin öyle bir durumu yoktur korktuğu gibi varsa da onlar zaten çok özel ve çok güzel oluyolar Dünyanın en tatlı en saf çocukları 😍🥰
Kimyageranne123 Birkullanici ee kizinizda olsa down sendromu zaten hamileliğiniz de defalarca ultrason a girmişsinizdir Dr direkt belirtirdi bu durumu
Ikizannesi06 Birkullanici bunu çizgiyle anlamaya çalışmak yerine doktora gösterseniz ? Normalde down sendromu olmayan insanlarda da görülebiliyormuş. Ayrıca yiğenimin de düli hep dışarda ama down değil nefes alamadığı içindi.
Birkullanici Ikizannesi06 ışuan doktoru nerden bulayım bende teşhisi burda aramıyorum herhalde bilgisi olan barmı diye soruyorum.ayrıca çocuğumu doktora götürebilecek akla sahibim
Birkullanici Baakpnr- normli oymuş ben bugüne kadar buny hiç farketmedim büyük kızımın avuç içlerine hiç bakmamışım yada dikkat etmemişim
mavigiller Birkullanici Allah korusun öyle birşey olsaydı o testlerde çıkardı şüpheniz varsa da doktora götürün
Birkullanici mavigiller götürcem tabiki ama şüphem doğumda olmuştu yok ya deyip kapattım .aslında normal bir bebek gibi ama bilemedim
Birkullanici KeremikoMoM_ 2,5 aylık şuan benzemiyor ama yenidoğan halleri benziyor .ben yinede sorucam doktora .içimde şüphe kalmasın .
Snglt Birkullanici değildir canım 2.5 aylık bebek benzese ilk gören bile söylerdi bunu onların yüzü doğar doğmaz belli