curly_mom Papatya39 eşimin adı U ile başlıyor benim ki Z ile.. Oğlumuzun adını UraZ koyduk 🤗❤️ Hatta isim anlamlarında ; güçlü, şanslı ve boğa gibi anlamlar vardı. normal zamanda doğsaydı oğlum boğa burcu olcaktı ama erken doğdu koç oldu 🥲
MinikPrensesannesii curly_mom süt kardeşimde eşiyle kendi adının birleşimi yaptı nilgün deniz nilde oldu kızlarının adı🥰
Papatya39 curly_mom Uraz çok güzel bir isim anlmıda sizin için çok çok güzel. İsim hikayesini anlatırken çok mutlu olacak eminin 🥰
3yasakadarsifirekran Papatya39 Oğlumun ismine 38 haftada karar verdik. Ben hep türkçe isim koymak istemiştim , bulduğum isimler eşim beğenmedi. Oda Kuranda geçen bir isim koymak istiyordu . Bir türlü yolu bulamadık. Sonunda yine onun istediği Eymen oldu. O yüzden çok içimde kalmıştır bu isim olayı çok severek koymadım😒
Papatya39 3yasakadarsifirekran Allah tekrar nasip ederse 2.ye kendi istediğinizi koyarsınız 💙💙 ama Eymen ismi çok güzel aslında benimde kuzenimin ismi 🥰🥰
Papatya39 Baakpnr- Ne kadar güzel söylediniz çocuklarımız dinlerini dillerini ırklarını hatta anne babalarını seçemiyorlar, çok masum onlar. Hepsi isimleriyle yaşasınlar hep mutlu olsunlar 🥰
Papatya39 Mervew Eşiniz ne güzel insanmış. Kalbinden merhamet hiç eksik olmasın inşallah gözlerim doldu okuyunca
MeteYmen_Annesi Aslında şöyle anlatayım kısa özet olsun ikiz oğlum var birinin adı Basri Mete diğerinin adı Eymen efe normalde Mete ve Eymen olacaktı ama babasının ismini koymak için kavga ettik Basri babasının adı beni dinlemeyip koydu ve bende mecburen diğer oğluma ikinci adı vermek zorunda kaldım ilerde neden 2. Adım yok demesin diye komik bi anı değil çok hüzünlü aslında hala iç çekerim kendi oğluma istediğim şekilde ad veremedim diye ben ama heryerde Mete ve Eymen in kullanıyorum diğer adları kullanmıyorum
Papatya39 MeteYmen_Annesi Çok kızıyorum anne baba ismi koymak isteyenlere hem anne hem baba istiyorsa tabiikide olabilir ama tek taraflı hoş olmuyor ☺️
Papatya39 Onurbunur İsmiyle anlamıyla gelmiş demek ki. Kendini her yerde hissettiriyor ben buradayım diyor o zaman maşallah 🥰🥰
Mukaddesaksoy Benim oğlumun adı Umut 🫂 çünkü böbrek nakil oldum bağışlayan kişinin adı diyerekten koyarım diyodum öylede oldu çok şükür 🤲 ama asıl ismini malesef ki soylemediler o zaman bende umudum olsun demiştim 🥲🫂🫀
Papatya39 Mukaddesaksoy Umut güzel bi isim ama umut etmek umutlu olmak… Adıyla yaşasın inşallah siz nasılsınız peki
[silindi] MinikPrensesannesii maşallahçok güzel isimleri var, güzel ömürleri olsun yavrularınızın🙏❤️ sizinde mutluluğunuz daim olsun🥰 ben yavuz ismini de çok seviyorum ama sonradan bi çift isimden sıkıldım o yüzden son anda selim olsun dedim eşim bu seferde o zaman selim paşa koyalım dedi yok dedim tutturdum tek isim olacak diye😅 ama paşa da lakap olarak kaldı herkes selim paşa diyor💙
Papatya39 Bisraa Annenizin mekanı cennet olsun inşallah. Ahh annelerimiz yeri dolmaz asla. Annem hayatta ama çok uzağız yılda 1 belki 2 kere görüyorum ben çok zorlanıyorum sizi düşünemiyorum bile Allah sabır versin 🥲🥲 be diyeceğimi bilemedim tüylerim diken diken Allah oğlunuza sağlıklı ömür versin inşallah
Bisraa Papatya39 Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah sizinkilerle uzun ömür versin inşallah bebeklerimizi de sağlıkla bize bağışlasın ☺️
kizannesi06 Papatya39 eşim ilk çocuk senin hakkın istediğin ismi koy dedi ve tabikide bulduğum her isme muhalefet olup en sonunda kendi istediği ismi koydu ve benimde yanına koyduğum ismi asla kullanmıyor 😄😄😄😄
Papatya39 incitomm Hoş gelmiş sağlıklı güzel bi ömrü olsun inşallah. Ali ismi her zaman çok klasik gelmiştir bana bir o kadarda hoş. Niye bilmiyorum Ali dendiği zaman uzun boylu sarışın bıyıklı bir kişi canlanıyor gözümde. Aslında eski ama hiç eskimeyen bir isim 🥰🥰
Papatya39 [silindi] Mücteba mı o ne demek ilk defa duyuyorum. Ya çok hoşsunuz gerçekten güldürdünüz 🥰☺️☺️
Esra25eylul Papatya39 basta biz mert uras ismine karar vermistik ama eşimin işlerinin surekli ters gitmesiyle bi seyhin yanina gitmek istedi ki genelde esim asla böyle bisey yapmaz ama ben de sasirmistim israrla gidelim dedi biz de gittik seyh bize bi oglunuz olacak ve evinize bereket getirecek adi da muhammeddir dedi biz mert ismini verdik deyince de kizdi hayir muhammed verin dedi boylece adı muhammed oldu😊
Papatya39 Esra25eylul Bende rüyamda İnci Deniz görmüştüm beyaz sakallı bi amca denizin kıyısında İnci Deniz olacak kızınızın ismi diyordu bana. Ve daha cinsiyet belli değildi biz yinede koymadık o ismi korktum ben açıkçası koymaya 😅 burda bir hocaya sorduk bilinçaltından kaynaklı o koyma zorunluluğunuz yok demişti ama sizinki farklı bi durum tabiiki 🥰
Papatya39 Beraninannesii aaa ne demek peki? Çok hoşuma gitti ilk defa duyduğum bir isim. Sağlıkla büyüsün Ömer Berâ 🙏🙏
Beraninannesii Papatya39 Sahabe ismi Berâ bin Malik ve Berâ bin Azip Anlamında olgunluk seçkin kişi ve faziletli olmak demek 😇
Papatya39 [silindi] İlk defa duyuyorum hiç duymamıştım niye bilmiyorum çokta şaşırdım. Adıyla yaşasın inşallah 🥰🥰🥰
Papatya39 MinikPrensesannesii Siz hayallerinizi gerçekleştirmişsiniz ne mutlu 🙏🙏 peki sürpriz olarak 3. Gelirse ne koyacaksınız 😅😅
cnsymn Papatya39 ben ailemden uzağa gelin geldim. Yaşadığım şehirde bana cennet bahçesi olsun diye “Aden”, gittiği her yerde barış ve bereket görsün diye “Lina” koydum. Kızımın adı Aden Lina oldu. Çok güzel de oldu
Papatya39 cnsymn Gerçekten çok güzel olmuş 🥰 bebeklerimize böyle kendimiz için anlamı olan isimleri koymak çok güzel değil mi 😍😍