Rozerinn Antalyalianne ben 160 boy 88 kiloyum😂😂😂😂 bende tesettürlüyüm ama güzel elbise bulabiliyorum internette bazı güvenilir siteler var onlardan alabilirsin
Pamuk_bebegim42 Rozerinn Merhaba bende kendime güvenilir sayfalar arıyordum yazar mısınız acaba bende bakayım bjr kaç parça 😚
Rozerinn Pamuk_bebegim42 ben moda selvimden tofisadan ve lamia giyimden alıyorum genelde canım bak sitersen tofisada var ürünleri uygun ama kaliteli değil göründüğü gibi gelmiyo ama ben genelde burdan alıyorum
Pamuk_bebegim42 Rozerinn Evet cnm uygun ama tereddüt ettim hep tofisadan o yüzden elim gitmiyo ama diğer sayfalara bakiyim teşekkür ederim
Rozerinn Pamuk_bebegim42 rica ederim canım ama dediğim gibi tofisa kaliteli değil göründüğü gibi gelmiyo
Pamuk_bebegim42 Rozerinn Modaselvimden verdim sipariş gömlek ve kazak inşallah güzel gelir ilk kez veriyorum olmazsa iadesi fln da zor değil demi cnm
Rozerinn Pamuk_bebegim42 yani bugüne kadar modaselvimden alıpta iade ettiğim olmadı o konuda bişey diyemem ama zor olacağını ama teyzemden biliyorum rahat bir şekilde iade gerçekleşmişti
AyazMerve Antalyalianne Tam olarak ölçülerimiz aynı 😅Doğumdan sonra veremedim , hayatım boyunca 55i geçmezdim oysa 🥲