Antalyalianne Belizinmommm Valla ben bi an gaza geliyorum ama sonrasi tırt😂sen nasjl giyiniyorsun canım
Belizinmommm Antalyalianne bende aynı senin gibi bi bakıyom hırslıyım yapacam edecem bi kaç saat geçmeden amaaannn moduna geçiyorum 😓
Antalyalianne sedaelif Şu havalarda da çok su içemiyorum ki soğuk olunca ama düzenli de tutmuyorum eşimin evde olduğu günler yiyorum
Tatlican Antalyalianne 170 boyunda 56 kiloyum valla size nispet olsun diye degil bu kilo bana fazla geliyor cünkü ben bekarken dal gibiydim 42ve sonra kızım yaramazdi hep 42dim simdi o sakinleyince uyku duzeni birde troit hapimi duzenli icince 56 oldum az önce esime diyordum hatta cok oldum diye oda boyun var dedi
eda-14 Antalyalianne toparlayıcı sutyenlerden takıp gosuslerini çok belli eden kıyafetleri giyme örnek belden oturmalı tunik dar giyinme çizgili fuşya turuncu mor renkli kıyafetler giyinme
Tuu 1.60 biyundayim 70 kg girdim Doğuma 70 kilo çıktım yavaş yavaş 5 kg kendiliğinden gitti 65kg şimdi 6 aylık oldu bebek Bugün misafirim vardı Zayıfsın iyisin demek istedi kadını. Ağzı doğruları söyledi yüzüme yüzüme iyisin he zayıf değilsin dedi Sonra ds çok yakışmış dye toparlamaya çalıştı Başlığı görünce paylsiyim dedim Diyet uykusuzluk çalışma ve emen huysuz bebekle çok zor açlıktan halsiz düşüyorum gibi geliyor Belki de bHane bilmiyorum Tüm istenmeyen kliloardan kurtulmamız dileğiyle Iyi geceler kizlaaarrr
Haceryrmdln Antalyalianne Sizin gibi sayılırım genelde lcw den alışveriş yaparım uygulamasını indirdim telefonuma zaten birçok ürünü uygun fiyata alıyorum elbiseleri güzel şık bence kısa sürede ulaşıyor elime güvenilir üstelik beğenmezsem olmazsa 120 gün içerisinde iade edebiliyorum kargoya gerek yok iade veya değişim yaparken en yakın lcw şubesine gidip iade ediyorum anın da iade oluyor kalıpları da geniş 40 veya 42 beden elbiseler çok güzel oluyor genelde A kesim tercih ediyorum veya dar ise yelek ile kombin yapıyorum İspanyol paça pantolon topuklu spor ayakkabı ve tunik zayıf gösteriyorç ayrıca aşağı doğru açılan elbiseler etekler yine çok güzel oluyor
Ozlm007 Antalyalianne bana hiç uzun gelmiyor çünkü uzun değil orta boyadayım ben klasik Türk kadını boyu derler bizde ama ailedeki en kısa kişiyim benim bi büyüğüm 185 boyunda Allah benden almış ona vermiş resmen annem 1.70 küsür babam 1.75 den fazla ailedeki herkes sulak yerde yetişmiş bana çorak tarla düşmüş gibi 😒
Haceryrmdln Bi de kendimizle barışık olmalıyız kendimizi sevmeliyiz bence güzel giyinmenin bir sırrı da bu 🥰
H12345 Antalyalianne bu bır tip meselesı değil bunu bil ama tamamen kılo ola alakalı 58 kıloya düştüğümde anladım bende bunu ne basen kaldı ne sımit Hersey kılodan
Haceryrmdln Öneri olsun diye aldığım Bi kaç elbise fotoğrafı koydum inşallah görebilirsiniz fikir olur fiyat olarak kuponla 100-120 TL aşağısı oluyor fiyatları
mervemir- Antalyalianne irade çook önemli işte kafa!na koyarsan yaparsın eminim diyet kafasıyla değil dikkat ediyorum kafasıyla bu yola başkoyarsan yüzde yüz yaparsın :)
geceuyumayanne1 Antalyalianne bende 1.58 boyundayım ve kilooooo neysee😂 bende veremiyorum yaa olmuyor tartıya çıkmak bile istemiyorum bizim bu ideal kilomuz nedir yaa 55 falan mı oluyor
Bebekligiller Bende aynı boydayım kilom 65, ne kadar istesem de gitmiyor bi türlü. Bir ara 58 kg olmuştum tekrar o kiloya dönmek istiyorum. Toplanıp birbirimizi gaza getirelim. Ben günlük 30 dk yürüyüş anca yapabiliyorum.
Boncukkizim Antalyalianne bence sorun kıyafetlerde değil sizin kendinizle barışık olmamanızda. Eğer kilolu olduğunuzu düşünüyorsanız az bir gayretle fazlalıkları verebilirsiniz. Ben de hamileliğimle 20 kilo aldım dana gibi yedim. Şimdi de aç geziyorum o kiloları vermek için. Kararlı olmak lazım bir başladın mı gerisi geliyor. Ben diyetimin 3. ayındayım 8 kilo verdim. Kendine inan ya bismillah de başla diyete😁
bulut22_ Antalyalianne kilo verilen birsey canım Sağlıgın yerinde olsun yeterki ama diyete baska bence ben de kilomdan memnun değilim yarın diyet yapacağım