Annemommommy Fazla birşey yiyemiyorum bile ama kilo veremiyorum aksine vücudum balon gibi şişiyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim spora halim kalmıyor oglumun durduğu yok bayilcak hale geliyoruk akşama kadar zaten
Aalya Annemommommy hamurişi vs tüketmeyin bol bol su için salata vs yiyin.devlet hastahanelerinde de diyetisyen var oraya gidin mesela
meryemelek Annemommommy bende veremezdim ama instagram da diyetisyen buldum doğumdan 4 ay sonra başladım şu an kızım 13 aylık ve eksi 20 kilo ☺️ çok iyi hissediyorum uzman desteği olmadan doğru kilo vermek zor bide emzirirken. Emzirmeye uygun diyet listesi yaptım hep hala da emziryorum
Areninannesi06 Duygu38 aralıklı oruç müthiş bişey istediğini ye 6 dan sonra bisey yeme misler gibi kilo veriliyor ama emziriyom yapsam olur mi ki tekrar
Duygu38 Annemommommy uygulama var cnm indir onu belli bir saatten sonra yemeyi bırakıyorsun uygulamada anlatıyr sana
Duygu38 Hilal_sahin cnm bn ücretli kullanmıyorum diyetisyenim yok orda kendi kendime yiyorm saat 14:30, da yemeyi bırakıyorm
Annemommommy Bugleminannesii herkes öyle diyor ben bı gidip kan vereyim en iyisi gün içinde bişey yiyemiyor koştur Allah koştur ev yemek oturduğum yok ama kilo alıyorum
Duygu38 Areninannesi06 biz şuan 8 aylık olduk bende süt sağımı yapıyorm oğlum mama ile beslendiği için yine sütüm ona yetck kadar geliyor zaten gece veriyorm sütümü diğer öğünler çorba yemk meyve derkn sktnı çekmiyorm inş veririm ve sabah hiç açılmamış gbi oluyorm ama gece açlık bi bastırıyor zor tutuyorm kendimi ya😂