gurbettebiana_98 Bacılar benim herif gürcistana gidiyo yolda ne aldırayım ordan alkol malkol kullanmıyorum telefon istemiyorum yeni aldık zaten başka ne alınır dyson süpürgeler ne kadar orda buraya göre ucuz neler var bilgisi olan varmı
BebekC gurbettebiana_98 dyson diyince ben de merak ettim, eşimin de yakın zamanda gitme durumu var uygunsa ben de aldırayım 😀
Wanderlust gurbettebiana_98 alkol ve telefon disinda pek uygun birsey yok gibi tum beyaz esyayi burdan kargoladik ona ragmen ordakinden ucuzdu. Sigara da pahali market alisverisi de genelde herkes sinirda turkiyeden yapip gurciye geciyor. Yani i phone istemiyorsaniz pek birsey almak mantikli degil suan oradan
Bebegimm1 gurbettebiana_98 benm esim yeni gitti telefon haric diger seyler pahalli dyson ucuzdur ama arada oyle cok fiyat farki yoktur sigarasi bile burayla ayni fiyatta
gurbettebiana_98 BebekC yok bacım kocam gitti telefon hariç herşey ateş pahası onlara göre ucuzdurda bizim paramız pul orda burdan alırız artık ne alıcaksak
gurbettebiana_98 Wanderlust daha 1 yıl falan oldu 12 pro max aldım şimdi yeni alsaö fuzuli cidden telefon tek ucuzmuş orda aldırmadım bişey bi iki kendi ufak tefek hediye getirir heralde 😂