Aryakus533 Hanıımlar bebeklerinizi gece çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı ? Ben corapsız yatırıyordum odam sıcak olmasına rağmen ayakları buz gibi oluyor bi kaç akşamdır çorapla yatırıyorum.
FatmaKrbkl Aryakus533 ben 2-3 aylık olana kadar giydirdim sonrasında çıkarttım çorap dolaşımı yavaşlatır diye bi yazı okumuştum öylelikle çıkardım
NurY Aryakus533 çorapsız olan sağlıklı çünkü bende çorapla uyuyamıyorum , ama bazen odamız soguyabiliyor doğal gaz açık olmasina rağmen mecbur giydiriyorum , bebekler ayaktan çok üşütüyor çünkü
Mucizem2020 Aryakus533 benim oğlum 2 buçuk yaşında uyku tulumuyla uyuyo oyüzden en bol en sıkmayn çorapla yatırıyorum üstünü hiç örtürmez evimde çok aşırı sıcak olmuyo en üst kat ben kendim çorapla uyuyamam ama ben yorganla örtünürüm yorgandan ayağım çıksa çok üşür o yüzdende çorapla uyur yorgan örtseydi üstünü açmasaydı çorapsız uyurdu
Aryakus533 FatmaKrbkl işte bende oyüzden çorapsız yatırıyordum hep şuan 4 ay 20 günlük. Ama gece falan kalktığımda ayakları buz gibi
Ecemilay FatmaKrbkl geniş bir çorap giyerse kan dolaşımını yavaşlatmaz benim bebeğim 2 aylık 3-6 aylık çorap giydiriyorum üst üste iki tane büyük geliyor düşmesin diye yoksa küçük ayakları çok üşür
FatmaKrbkl Aryakus533 eğer sırtı falan da soğuksa ben doğalgazı artırıyorum, sadece ayakları soğuksa bi müslin örtü örtüyorum ayak kısmına, uyku tulumuyla yatırıyorum. Bi ara bileği sıkmayacak patik denedim ama çıkarıyordu 🥲
Aryakus533 NurY aslında bebekler ayaktan üşütmüyor eğer göğsü ve ensesi soğuksa üşümüş demektir. Ama ayakları da buz gibi olunca insan yine de bi tereddüt ediyor bende asla corapla uyuyamam ama şimdi o daha minicik ayakları üşüyünce kıyamıyorum😀
NurY Aryakus533 üşütmekten kastım hastalık . evet bebekler enseden belli olur usudukleri ama ayaklarından soğuk alınca hasta olurlar midelerine kadar üşütürler 💕🌼dikkat edin
lceLady Aryakus533 ufakmış daha çoraplı yatırın derim tab yinede siz bilirsiniz. Birde kan degerlerine baktırdınız mi bebegin
Aryakus533 FatmaKrbkl ayaklarını hiç örttürmüyor zırt pırt oyüzden kalkıyorum baktım olacak gibi değil giydirdim 😀 doğalgazı cok açınca bu sefer burun tıkanıklığı yapıyor onjn için uyanıyor
FatmaKrbkl Aryakus533 bi ara bedeni bol külotlu çorap giydirmiştim ben fikir olur denerseniz ☺️ hem bileğini sıkmıyor hem tüm bacağı sıcak tutuyor
Poyrazin_annesii Bizim ev soguk oldugu için çift corap gıydırıp yatırıyrm ama bebegım hala üşüyor vucudunu ellıyrm soguk
Aryakus533 Poyrazin_annesii defactonun uyku tulumları var aslında onlar sıcak tutuyor en kalın olanı 2.5 tog
Poyrazin_annesii Aryakus533 aldm ondan 2.5 tog olanından ama bıkere gıydırdm terlemıştı. Eşimde kışın kar yagınca gıydır dedı