Busbus03 Kızlar bebişlerle nasıl duş alıyorsunuz öneriniz var mı akşam eşimi bekleyince çoğu zaman çok geç oluyo bende çok sık giriyorum 2 günde 1 en kötü
Teemo07 Busbus03 bazen öglen uykusundayken giriyorum bazen acelem varsa birlikte giriyoruz. Önce ben sonra onu yıkıyorum. Ama sizin bebegini baya küçük, anakucagında da durmaz, mama sandalyesinde de oturamaz.
begonvilhg Busbus03 benim kızım o aylardayken ben onu bebek arabasının taşıma pusetine bağlıyordum, banyoya yanıma getirip yere koyuyordum. Dusakabin kapaklarını da açık bırakıyordum. Öyle hem onu görüyor hem yıkanıyordum rahat rahat.
Deletedmom_68 Busbus03 bebeğim oturamadığı zamanlarda pusetine koyuyordum ona şarkı söyleyip kendim yıkandıktan sonra oğlumu alıp onu da yıkıyordum şimdi onu da alıp oturtuyorum beraber yıkanıyoruz. tabi ben biraz yarım yamalak kalıyorum ama ayrı ayrı da yıkandığımız oluyor tabi sorun değil o yüzden🫠
begonvilhg bebekece allahtan kız yani yoksa gerçekten mahremiyeti sağlamak anne olarak çok zor 🙈 şimdi 8 aylık oldu, emerken birden bırakıp mememin ucuyla oynamaya başlıyor 😂 mahremiyet offline 😂😂
sedaelif Busbus03 kuzum uyutunca yap o zaman banyonu.. Kapınıda açık bırak için rahat eder sesi gelir uyanınca