Zeyn0206
Bir de bu tür postlarda hep yanlış yönlendirme veriyorlar kendimi uyarmak zorundaymışım gibi hissediyorum 😂 mesela oğlumdan örnek vereyim eski kaynanam dışında hiç oğluma zayıf diyen olmadı babaannem bile hani yaşlılar genelde kilolu sever ya benim oğlum hep persentile göre normal kiloda oldu 4 aylıkken doğum kgsunun 2 katını geçtiği 1 yaşında 3 katını geçti 2 yaşında 4 katını geçti bebeklerden budur zaten boyuna göre kilosu azdı yine de şey diyorlardı tosun gibi maşallah diyorlardı hatta bir yaşını söyleyeyim size 1 yaşında 10,5 kilo 80 santimdi ben burada çok görüyorum 1 yaşında 10,5 kilo çok zayıf boyunu soruyorum Benim oğlumun 1 yaşındaki boyundan daha kısa hani mümkün değil size fotoğrafını görseniz dersiniz ki iyi gözüküyor Şimdi onların çocuklarını hayalimde canlandırmaya çalışıyorum yok o çocuk zayıf görünemez diyorum düşün yani çevremdeki yaşlılar bile ne kadar iyi diyorlardı şu kadar ayda şu kadar kilo da zayıf çok zayıf dedikleri için çok tuhaf karşılıyorum 😂 ha mesela bu konu ile ilgili derdiniz mi var mı demişsiniz ya işte derdim olan konuyu buraya açmıyorum ben içime atıyorum 😁