Yasirefeninannesi Mara-Asya1 gelisim geriligi sizde yoksa kimde var ailede peki ilerde bebekde ne gbi durumlar oluyor korkiyorum bizde olursa
Dondurmalikahve MeryemHuseyinli Canım ne bileyim yok bu işin. Bebeğinizi zayıf görenler persentil tablosundan bir haber insanlar. Bebeğin sadece kilolu saglikli olacağını düşünen insanlar. Oğlumda da hemen hemen aynı kilodaydı boyu da uzundu zayıf falan demeye başlamışlardı bazı insanlar kilosu çok iyi diyen de oluyordu zayıf diye hiç takmıyordum çünkü ben zayıfım iri bir kadın değilim ki çocuğu biri olsun bu ayda okula derken ben çok seviniyordum kilosu çok iyi diye
Deletedmom_62 Mara-Asya1 yok canım sütle geçmiyor ama hamileyken sende troid eksikliği varsa bebekten senden bu hormonu anne karnında alacagi için eğer ilaç VS. Kullanımı olmazsa bebekte de eksiklik olabilir. Ben ilaç kullanmıştım mesela zaten normalde de troid hastasıyım
Yasirefeninannesi Mara-Asya1 ya peki kimde var sizde nasil anladiniz esinin tarafindami senin tarafindami var
Mara-Asya1 Yasirefeninannesi benim ailede var ornegin canım yeğenlerim de mesela kız olan 2 yaşında 70 cm ve 7.500 kilo erkek 5 yaşında 90 canm 10 kilo☹️
Yasirefeninannesi Mara-Asya1 benim boy 158 ama ailemde yok kimse de esimin de annesi babasj kisa malesef gorumcem
Zeyn0206 Dondurmalikahve ya sadece merak ettim siz neden hep bu kilo postlarında yorum yapıyorsunuz hep sizi görüyorum ben
Dondurmalikahve Zeyn0206 Çok merak ettiyseniz yazayım çünkü insanlar bebeklerinin kilosu iyi olduğu halde bebekleriniz zayıf görüyorlar ve çok kilo takıntısı yapıyorlar bebeklerini başka bebeklerle kıyaslıyorlar yazıyorum aslında diğer postlara da yazıyorum ama siz görmüyorsunuz sanırım
Dondurmalikahve Zeyn0206 Ayrıca istediğin posta yorum yazabileceğimi düşüyorum 🙂 çünkü eleştirmiyorum etmiyorum amacım yardımcı olmak. Bildiğim konularda yardımcı oluyorum bilmediğim konularda da yorum yapmak istemiyorum.
Zeyn0206 Dondurmalikahve yazın zaten ben yazmayın demedim hani bazı insanlar bazı konularda çok çekerler ve konuşmak isterler sadece merak ettim yamayın demedim yardımcı olmanızda güzel bir şey
mrlkrtls Oğlum 4.ayın sonunda 7860 kg ve 68,5 cm boydu. 38+4 3590 kg ve 50 cm doğdu. Doktorumuz kilo ve boyunun çok önde gittiğini söylüyor. İlk ay süt sağım+mama beslendi. 1. ay sonundan itibaren sadece mamayla besleniyor.