edaaydinm tatlibiranneo keşke bende zamanında koysaydım yakınındaki herkes koydu aile de çok olunca ben koyamadım , beğendiğim isimdi
Erdemalp edaaydinm oglumun adi erdem alp. Ama eger bir gun ikinciye karar verirsem ve oglum olursa gorkem koyarim ☺️
Kayraaa59 edaaydinm yok canım hiç sıkıntı yaşamadım. Herkes koymayın nasılsa tek isim söyleyeceksiniz dedi ama iki ismi de kullanıyoruz biz. Tavsiyem uyumlu iki isim koyun.
asha1905 edaaydinm eşimin adı Hasan bizde uzun yıllar sevgiliydik ve aklımızda hep Aslan vardı .6 yıl sonra gelen mucizemiz üzerine bu ismi koyduk ve çok trend olduğunu düşünüyoruz ☺️
edaaydinm Kayraaa59 bana da diyorlar yük olur koyma diye ama ben tek aslan olsun istemiyorum yanına başka isim de koyucam
bebitonunannesi_ edaaydinm Oğlum Taha 👶,sizlere Talha ismini öneririm çok güzel olduğunu düşünüyorum.Bir oğlum daha olursa da Muhammed Muaz koymak isterdim😊
Kayraaa59 edaaydinm benim hep hayalimdi iki isim, aklındaysa kesinlikle koy. Alışıyorsun ikisi de söyleniyor yeter ki uyum olsun