Kivosmom Alparslanefe06 merhaba raporunuz kac günde çıktı acaba ayni gündemi aldiniz birkac gun sonra mi ? Ben arayip sordum aynı gün cikmaz dediler de merak ettim ben de alacağım yakin zamanda
glfzltt Alparslanefe06 psikolojik de olabilir sorun olmaz lohusa depeesyonu diye bir gerçek var sonuçta
Carpediemmm Chngr06 merhaba acaba İzmirdeki medicana da rapor veriyor mudur. Ben orada doğum yaptım. Bi şansımı deniyim bari
Kivosmom @Chngr06 raporunuz kac günde çıktı acaba ayni gündemi aldiniz birkac gun sonra mi ? Ben arayip sordum aynı gün cikmaz dediler de merak ettim ben de alacağım pazartesi gününe randevu aldım, is başı tarihim de pazartesi 😀
Chngr06 Kivosmom aynı gün e devlete düştü iki gğn sonra filan da ıslak imzalı alırsınız dediler de ben almadım gerek kalmadı
derenay Kivosmom banada aynı gün çıkmaz dediler niyetmiş dedim bi dahamı gel git yapcam bebekle aldım kağıdı rapor biriminden gittim doktora tek tek üç kişiye imzalattım bes dk sürmedi bazen çirkef olmak gerekiyormus
Smnrsmnr Chngr06 hangi hastane ve hangi bölümden aldınız acaba. Medicana neredeki Ankara semt olarak. Orta doğuyu biliyorum ama psikiyatriden veriyorlar ya sorun olur mu sonradan işte acaba
Kivosmom @Ikizannesi06 @Chngr06 cook tesekkur ederim bugun rapor aldım siz yazmasanız rapor bulamayacaktım hem de bu kadar uygun fiyata sayenizde
Smnrsmnr Kivosmom hangi hastane ve hangi bölümden aldınız acaba. Medicana neredeki Ankara semt olarak. Orta doğuyu biliyorum ama psikiyatriden veriyorlar ya sorun olur mu sonradan işte acaba
Kivosmom Smnrsmnr medicana kadin doğum bolumunde Ayşe hocadan aldım yukarıda anneler de belirtmiş zaten ben de bu şekilde öğrendim. Hastane Cankaya’da navigasyondan Google haritalardan bakabilirsiniz
MelindaMelisa Kivosmom Direk kadın doğum poliklinik kısmınamı gittiniz acaba bende yarın gidicem ne söylediniz de aldınız babada yardımcı olur musunuz
Kivosmom MelindaMelisa randevusuz oluyor mu bilmiyorum ben randevu aldım Ayse hocaya. 1 alt katta Kadin dogum bölümüne gittiğim zaman sekreteriyle de konuşmak istediğimi söyledim rapor için mi geldiniz dediler zaten. Iş yerinizi soruyorlar. Iş yerinden sıkıntı çıkmasın diye bu kadar. Doktoru görmedim bile
derenay MelindaMelisa medicanadaki tüm kadın doğumcu doktorlar veriyo direk bankodaki kızlara ücretli rapor almaya geldiğinizi söyleyin bes dk sürmüyo bu kadar