Kivosmom Ikizannesi06 doğumu medicanada mı yaptınız ben başka şehirde olduğum için disaridan olmuyorsa boşuna gitmeyeyim
Chngr06 Kivosmom ben mediacandan aldım Ankara’da yaşıyorum . Bir arkadaşım da İstanbul dan geldi ona da verdiler ikimizde doğumu orda yapmadık. Arkadaşım daba iki gün önce aldı
Ikizannesi06 Kivosmom hayır doğumu şehir hastanesinde yaptım medicanaya gidip ücretli 1 aylık heyet raporu aldım gidince amacımın rapor almak olduğunu söyledim yazıp verdiler.
Kivosmom Medicana için ne kadar ücret ödediniz doktorun adını yazabilir misiniz benim de doğum iznimin bitmesine 1 ay kaldı malesef Ikizannesi06 Chngr06
Chngr06 Kivosmom muayene ücreti ödedim sadece 960 liraydı galşba doktor da Ayşe kırbaştı. Bir de sekreteriyle görüştüm doktoru görmedim hiç Seval hanım.
Tomyris Alparslanefe06 areninannesii nasıl aldınız acaba ortadoğudan hangi bölümden, arayınca ne diyorsunuz
areninannesii Tomyris yeni doğum yaptım heyet raporu almak istediğimi söyledim onlar bana randevu verdiler psikiyatri bölümünden verdiler. Lohusalık sendromu devam ediyor diye
dolunaymomsss Chngr06 doğum sonrası almak mecburi mi ki başka bir zaman da veriyorlar mı bilginiz var mı
Mlk026 Alparslanefe06 canım kadın doğum katına in rapor almak istiyorum de kimde doğum yaptınız diye soruyorlar burda yapmadım ama ayşe hoca yardımcı olabilir mi dersin asistanına yönlendiriryorlar
Alparslanefe06 Chngr06 çok teşekkür ederim bugün aldım gittim o kadar fazla paralar vermeden siz olmasaydınız buralardan hiç bileğim yoktu
Carpediemmm Chngr06 merhaba acaba İzmirdeki medicana da rapor veriyor mudur. Ben orada doğum yaptım. Bi şansımı deniyim bari