BusUgUr beybiliko ben 2022 nin ocak ayında ve 2021 in aralık ayında almıştım 1200tl idi doktorun adını hatırlamıyorum ama bölüm psikiyatri
beybiliko BusUgUr hastaneye sordum ama vermiyoruz dediler bana da, başka bir hastaneden aldım, yazdığınız için teşekkür ederim
BusUgUr beybiliko benim dediğim yer klinikti hastane değildi acaba Yenimahalle deki ortadoğuyu mu aradınız da yok dediler. Birşey değil 🌼
beybiliko BusUgUr eryamandaki yere sormuştum, küçük bir yerdi,ama ben kadın doğum kısmı için sordum, kadın doğum doktoru yok dedi bıraktı öyle,belki bana vermek istememiştir bilemedim
Tubtub7171 Arkadaşlar bilen birisi cvp verebilir mi öğretmen haftaiçi şehir dışında. Heyet raporu alabilir mi
mybabelanel Tubtub7171 haftaiçi izinsiz şekilde şehirdışına çıkmanız sorun olur. Öğretmen değilim ama kamu personeliyim. İzin alıp giderseniz izni bozmuş olursunuz bir sorun çıkmaz o zaman.
BusUgUr Tubtub7171 izinsiz çalıştığınız il dışında bulunmanız kanunen yasak ve idareniz isterse size ceza verebilir raporunuzu kabul etneyebilir. 2 3 günlük yıllık izin alın izninizin içinde rapor alın birşey diyemezler.