Tubtub7171 Themhrmom teleofnda blgi veriyorlar mı acaba sorsak şehir dışından gelmeyi düşünüyorum o kadar yolu boşuna çekmekte istemiyorum
Kivosmom Themhrmom biz sorduk rapor vermiyoruz dediler sizin tanıdığınız mi almıştı yakın zamanda mi acaba
Themhrmom Kivosmom ya ben almadım ama o hastane rapor veriyo genelde danısmadan yardımcı oluyolar birde calıstıgınız sektöre göre ücret belirliyomus
Uckisilikaile beybiliko merhaba acaba herhangi bi kadın doğum doktoruna mı randevu aldınız ? Yoksa rapor için ayrı bi bölüme mi ?
beybiliko Sidelya heyet raporu bildiğim kadarıyla 30 işa 45 gün arası oluyor, tabi tekrar alabilirsiniz
BusUgUr beybiliko ben 2022 nin ocak ayında ve 2021 in aralık ayında almıştım 1200tl idi doktorun adını hatırlamıyorum ama bölüm psikiyatri
beybiliko BusUgUr hastaneye sordum ama vermiyoruz dediler bana da, başka bir hastaneden aldım, yazdığınız için teşekkür ederim
BusUgUr beybiliko benim dediğim yer klinikti hastane değildi acaba Yenimahalle deki ortadoğuyu mu aradınız da yok dediler. Birşey değil 🌼