123321123 Balkelebegi kadın doğum doktorum yıl içinde cok sayıda heyet verdiği için Ankaradayken soruşturma yaşadıgını söylemiştide
glfzltt MelindaMelisa anladım teşekkür ederim yani siz dr bile görmeden direk gittiniz aldınız değil mi
MelindaMelisa 123321123 Medicana büyük bir hastane sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Ayrıca bir çok özel veriyor zaten
123321123 MelindaMelisa kadın doğum doktorum yıl içinde cok sayıda heyet verdiği için Ankaradayken soruşturma yaşadıgını söylemiştide umarım kimse sorun yaşamaz
123321123 Busbusana bende kocaelinde almak istiyorum ama güvenilir bir kurumdan ilerde sıkıntı olmaması adına bulursanız yazar mısınız sizde
MelindaMelisa 123321123 Evet benim kadın doğum doktorum ilk doğumumda sıkıntılarım olmasına rağmen vermedi.Ben veririm ama diğer doktorlar imzalamaz dedi.Ki preeklampsiydim ve doğum sonu tansiyon ve kanamalarım devam etmişti göğsümde kitle vardı ama vermedi.Mecburen başladım bende.
MelindaMelisa glfzltt Yok ben muayene oldum daha öncesindede uterus enflasmasyonu geçirmiştim hatta hastanede bile yattım onun için muayene olmak istedim ben.Ama diğer arkadaşlar o şekilde almış galiba
123321123 Balkelebegi kesinlikle öyle bebeğim 2,5 aylık iznim bitti benden baska kimsede durmuyor ağlıyor ben nasıl bırakıp işe başlıycam hadi rapor bulamazsam ücretsiz izne ayrılıcam ama hayat şartları malum cok zorlanıcam
Kivosmom 123321123 benim bebeğim de aynı şekilde daha yeni 3 aylık oldu ben odadan çıkınca bile ağlıyor. Şartlar böyle mecburen herkes gibi rapor almaya çalışıyoruz
Mlk026 Arkadaşlar iyi hoş rapor almışınızda bu bir suç böyle doktor görmedim vs. Yazmayın bence buraya bunun ilgili yaakın zamanda operasyon yaptı polis o yüzden eskisi gibi rahat alınmıyor.
Kivosmom glfzltt 40 gün oluyor mu bilmiyorum sormadım 30 gün yazıldı. 40-45 gun veren tıp merkezleri de varmış
Kivosmom 123321123 ben de 657ye tabi olarak bir kurumda mühendisim umarım bir sorun cikmaz 😀 bana da baska bir hastanede kendi doktorum rapor verecekti riskli gebelikte takipliydim. Hastane sorusturma geçirdiği için veremediler