cileklipopkek Ehliyetimi yeni aldım dün akşam tek başıma 15 dakikalık mesafeye gittim geldim bugün de bebeğimle 25 dakikalık mesafeye gitmek istiyorum ama daha önce hiç E5’e çıkmadım sizce yapabilir miyim kendime güveniyorum aslında
SetenayCo cileklipopkek evet yapabilirsiniz çünkü siz kadınsınız❤️ Sağ şeritten ilerleyin, panik olduğunuzu hissettiğinizde dörtlü sinyalinizi açın. İyi yolculuklar 🎈🎈🎈 Ha bir de unutmayın kimse trafiğe bize çarpmak için çıkmıyor 😊😊😊
IdilinAnnesi_ cileklipopkek bebeğiniz küçükse ve pratik çok yapmadıysanız naçizane fikrim cikmayin derim. Ben küçük yerde bile öyle yapmıştım. Tabi karar sizin 😊
bireylulannesi IdilinAnnesi_ küçük yerde araba kullanmak daha zor Ya,kimse trafik kurallarına dikkat etmiyor
bireylulannesi Sağ şeritten kontrollü şekilde gidin,panik yaparsanız dörtlüleri yakıp ilerleyin.Diğer sürücüler de bunu görüp yardımcı olacaktır size.Kendinize güvenin 💪🏻
IdilinAnnesi_ bireylulannesi aslında büyük küçük fark etmiyor. Her zaman risk var. Ama büyük şehirde akan trafik varsa pratik yoksa bebekle bence riskli.
kolonyalimendil bireylulannesi evet buna katılıyorum bizim ilçede trafik lambası bile yok 😂 sağdan solluyorlar filan ben cesaret edemiyorum burda sürmeye 🙃
Balkelebegi cileklipopkek biraz daha pratik yapıp öyle çıksanız daha iyi olur bence. Ben uzun yıllardır kullanıyorum ama bebeğimle daha tek çıkmadım ağlarsa panik olurum diye. Ama sokak arası bol bol pratik yapın☺️
cileklipopkek Balkelebegi ama bebeğim büyüdü arabada ağlamıyor hiç ondan yana rahatım sadece yol biraz beni tedirgin ediyor 🥲
Deletedmom_75 cileklipopkek E 5 sehir icinden daha kolay bence. Herkes alisman icin tek basina cik.dkyor
Deletedmom_75 cileklipopkek Kesinlikle imkaniniz varsa cikin cesaret alin ben bir sene oldu ehliyetimi alali sağolsun eşim arabadna soğuttu:)
berkinannesi_ cileklipopkek gidebilirsin kendine cesaretin varken çık Çek besmeleni bin arabana,ben arabaya binip inene kadar dilimde hep dua var çok şükür trafiğe hep çıktım🌸
berkinannesi_ cileklipopkek ilk zamanlar yanımda biri olsun istiyordum sonra onu yendim tek başıma çıkabiliyorum
Alimel cileklipopkek trafikli saatte e5 bebek de durmazsa kabus olur istanbul trafiğini bilmeyenler çık diyebilir ama ben olsam çıkmam oraya