Hilaldl8 Bebeğim gece 10 dan beri aralıksız ağlıyor 6 saat olacak delirmek üzereyim sanki canını yakıyormuşum gibi çığlıklar atıyor ve yüzünde de minik minik alerjiler çıkmış internette normal yazıyor onlarla bir ilgisi var ki yoksa kolik ağlaması mı ne yapabilirim 😣😣
Happymother- Hilaldl8 bizim bebekte doğduğu günün ertesi gecesi eve gelince kaç saat hiç susmadan ağlamıştı ne yaptıysak susmamıştı göbeği düşmüştü 2 gün dolmadan sanırım çok ağlamaktan olmuştu sonra acile götürdük sabah 5 e kadar susmayınca taksiye binince sustu uyudu drda bebeğiniz kolik dedi şimdide yağmur sesi açınca uyuyor. Yada bebek arabasında vs vs
Busra986532 Hilaldl8 yavaştan arrtırarak son ses olacak şekilde beyaz gürültü açın kulağına yakın tutup gitgide geri çekin. Radyasyon almaması için programı indirip wifi kapatıp uçuş modunu kullanabilirsiniz. Karnı kesin tok diyorsanız yumuşak kendi penye battaniyeyle eşinizle sallayın bir . Ama dipnot beyaz gürültü son ses olacak sesinden rahatsız olabilrsiniz kapatmayın 😊 Bu 2 his bebeğe çok iyi gelecek emin olun hem gazı varsada çıkarır. Sallarken bşraz kuvvetliden aza doğruda gidin
Gulski Ilk önce bebeginizin kac aylik oldugunu merak ettim. Isterseniz bir du$ aldirmayi deneyin, sakinlemesi icin. Bazi bebekler uykuya dalamayincada cok aglarlar. Karninin uzerine sicak havlu koyun peteklerde isitip
Woman35 Hilaldl8 gazı vardır gaz masajı yapın karnın doyduğundan emin misiniz onu kontrol edin ev çok sıcaksa ondan da olabilir
sedaelif Hilaldl8 canım büyük ihtimal gazdır. Duş aldırdıysan. Gaz masajı yap karnına videoları var internette.
Bebekkiz Canım gazı mı var acaba Arabanız varsa bi dışarı çıkarın gezdirin arkadaşım son çare bunu bulmuştu
Hilaldl8 Bebekkiz duş aldırdık diye çıkamadık bi o kaldı yapmadığımız zaten bina ayağa kalktı kız çocuğu bır de öyle bir ağlıyor ki 🥲
GizemKuzeyKaran 😔 canım seni çok iyi anlıyorum.Sabırdan başka bir şey işe yaramıyor.Benim bebeğimde akşam 8 sabah 8 ağlardı.40 gün sürdü.Doktorumuz komple taradı şükür sadece ağır kolik çıktı ve ne yapsak işe yaramadı arabayla gezmekte dahil.Eşinle birbirinize destek olun insan yıpranıyor ama o bir melek en çok size ihtiyacı var.zor günleriniz çabucak geçsin inşallah.
Hilaldl8 Happymother- evet bir tek arabada sakinleşiyor ama duş aldırdım çıkaramıyorum beynimde çığlıklar yankılanıyor artık gözüm kararacak çıkarıcam dışarı
parla19 Beyaz gürültü önerebilirim benim bebeğim de katıla katıla ağlar kırmızı olur suratı beyaz gürültü sesinde sakinleşiyor
GizemKuzeyKaran Hilaldl8 geçiyor tabi ki sonra hatırlamıyorsun bile 3. Ayından sonra rahatlarsınız inşallah 🙏
Hilaldl8 Busra986532 beyaz gürültü hep açık ama o sallama şeklini hiç denemedik umarım işe yarar teşekkürler