yareninannesiiii Mamadan mı bilmiyorum günde bir kere kaka yapıyor ama öyle böyle kokmuyor anında değiştirmezsem taşıyor en iyi bezi kullanmama rağmen aynı sorunu yaşayan varmı mamadan mı acaba
Deryaadilaa yareninannesiiii mama yiyen çocukların kakasının daha fazla koktuğunu duymuştum doğru mu bilmem ama hepsinde aynı sorun var sanırım bide büyüdükçe de daha fazla koku oluyor
Aynuraa yareninannesiiii bende kullanıyorum bebeğim üç aylık iki günde Bir yapar yani kokuyor maalesef
ElizzAda yareninannesiiii valla ben doğdu doğalı Aptamil kullanıyorum 11 aylık ama hiç dediğiniz gibi bir şey olmadı.herkes öyle yazmış ama… Şuan bile öyle yanına gitmedigim sürece koku almadım hiç bir zaman.
Deryaadilaa yareninannesiiii diğer mamalar da aynı kokuyu yapıyor bu sorunu bütün mamalar da yaşayabilirsiniz ne yazık ki
Dlshnn3 yareninannesiiii aptamil sma hipp hepsini kullandım suan alerjik mama kullanıyorum ama hepsinde koku vardı en ağırı alerjik mama tabi suan
yareninannesiiii Deryaadilaa dışarda yapsa bittim kokuyu alır almaz değiştiriyorum yoksa üstümüz batıyor yokmu bir çaresi
yareninannesiiii Aynuraa bizde 5 aylık kem başladı neye uğradığımı şaşırdım bir çaresi yokmu acaba kokuyu geçtim o derece yapışık ve çok yapmasının
Neslihann35 Bende aptamil kullanıyordum sma aldım bugün içirdim smanın içeriği daha iyi diye duydum 27 günlüğüz daha
Lovecemre 16temmuzannesi Süt ve süt ürünleri, yumurta vs alerjisi olan bebekler için özel mama. Kızıma da geçen gün doktor recete etti aldık fakat tadı kokusu çok aşırı kötü kullanamadik
Dlshnn3 16temmuzannesi raporlu mama süt ve süt ürünleri laktoz içermiyor bebekler daha rahat içiriyor gelişime katkıda bulunuyor
Dlshnn3 Lovecemre biraz alıştırana kadar pekmez vanilya özü kullandım 1 hafta sonra alıştı pes etmeseydnz belki alışırdı
Kleopatraaaa___ yareninannesiiii Aptamil kullanıyoruz bebeğim 5 aylık anne sütü de alıyor ama böyle bir koku olamaz ve taşıyor geçen göğsüne kadar çıkmıştı inanamadım zıbını kestim artık.. Dün Bebelac Gold aldık bakalım