yagizinannesiiiiiiiiii Kızlar ayaklarım çok ağrıyor bugün doktor bel emarı istedi. Yalnız bende panik atak var ve anestezi verilecek aranızda bel emarı çekilen var mı kafamız da giriyor mu ? Haftaya gün verdiler yoksa hemen yarın gireceğim bu ağrıya dayanamıyorum
BihterZiyagil_ yagizinannesiiiiiiiiii anestezi olacakmış cnm zaten kafan girse ne olacak. Ben çektirdim anestezisiz. Korkacak birşey yok. Geçmiş olsun
Kbrdn yagizinannesiiiiiiiiii sadece bel mr ı ıse kafanız otekı taraftan cıkar acıkta kalır yanı ama boyun mr ında dırek kafa ıcerde
Kbrdn yagizinannesiiiiiiiiii buarada bu ayak agrısı cok fena bende de var spınalden sobra oldu ve gexmedı 2 yıl oldu😔bı care bulursanız soylermısınız
yagizinannesiiiiiiiiii BihterZiyagil_ anestezi olursa haftaya kalacak o yüzden bi an önce çektirmek istiyorum
BihterZiyagil_ yagizinannesiiiiiiiiii anladım cnm kafanda içeride oluyor. Ama eline bi buton veriyorlar rahatsız olursan basıyorsun. Gözlerini kapat çekim bitene kadar açma cnm
yagizinannesiiiiiiiiii Kbrdn evet sadece bel panik atağım var anestezili istedim ama bi hafta daha bekleyemeyecegim çok sağolun
yagizinannesiiiiiiiiii Kbrdn epidural normal doğum yaptım bebeğim 9 aylık. 2 aydır bu ağrıyı çekiyorum çok daha kötü oldu yuruyemiyorum hic uyuyamıyorum söylerim tabi senin ağrın nasıl
anestod yagizinannesiiiiiiiiii bel emari en kısa süren emar. Özelde gireceksiniz sanırım anestezili giriyorsaniz. Oturduğunuz ili bilmiyorum ama açık emarlar oluyor. Bir arastirin hem sesi çok az hem de üstü açık oluyor.
yagizinannesiiiiiiiiii anestod doktor açık emar istemiyor söyledim ama. Görüntü farkı oluyor gbi bisey söyledi
Kbrdn yagizinannesiiiiiiiiii 7 ay sonra mı basladı benım aynı şuan belımde agrıyor bu agrı belden oluyor gbı dusunuyorum sızde bel nasıl
anestod yagizinannesiiiiiiiiii ayrıca teslasina göre cihazın markasına göre şekli degisiyor. Bazı emarlar bel çekilirken arkadan kafanız çıkıyor. Bazıları tamamen kapalı oluyor. Açık emari araştırın.
anestod yagizinannesiiiiiiiiii kalitesi düşüyor çünkü açık emarin teslasi düşük. Yani beş dakikayi geçmez bel emari ama korkan için beş dakikada bir on saniye de bir. Bence anestezi almadan bir kere deneyin. İnşallah iyi bir ekibe denk gelirsiniz.
Sin21 yagizinannesiiiiiiiiii ben hep kendime şu soruyu sorarım emarda bu bile seni sıkıyor nasıl öleceksin de mezera gireceksin hemen ibadetler 2X😂
yagizinannesiiiiiiiiii anestod deneyeceğim çünkü ağrıya daha fazla dayanamıyorum 😔 çok teşekkür ederimm