Theodora fatma_6141 sevdigi bir kav meyve var iste onlari yiyor ama durum yine ayni su da iciyor ben anlamadim bilincli tutuyor gibi bir de.
Birbebekkkbircicek sinanurknby gel sarılalım benim çocuğum acıkmıyor canım böylesi var mı bilmiyorum :(
zeynep321 Birbebekkkbircicek Şu an bir yaşında canm yine aynı yedirmek tam bı işkence oldu .tarhana yoğurt muz erişte bazen patates başka hiç biseyi sevdiremedim
Birbebekkkbircicek busesue canım bebişin ne durumda iştahı açıldı mı? Benım kı hala aynı iştahsız zorla yedirmek işkence gibi
busesue Birbebekkkbircicek aah ah domuz gribi olduk bide köpek dişleri patliyo sorma işkence gibi doktor zinco şurup yazdı azda olsa yiyor zorlamiyo um aç karni veriyom
Birbebekkkbircicek BalkizimBaloglum2 canım katı yiyor mu peki günde kaç öğün veriyorsun inan yemek saati gelince tüylerö ürperiyor fobi oluştu
Sueris Birbebekkkbircicek sabah kahvaltı öglen corba aksam yemek seklinde kahvaltıda genelde muz elma falanda eklyrm yada aralarda veryrum yatmadan öncede yogurt yediriyorum.💞
Aydinbebisleri Birbebekkkbircicek benim kizim 5 yasinda yemiyor yemiyor yemiyor zorla ben tikiyorum agzina