HandeK Arkadaşlar oğlum 6.5 aylık grip oldu doktorumuz zyrtec damla verdi ve içeriğinde de 2 yaş altı kullanmayın yazıyor kararsız kaldım 2 yaş altı kullanan var mı acaba acil dönüş bekliyorum
Kayraaa59 HandeK ben kullandım canım alerji için veriliyor genelde. Burun akıntısı için vermişti doktorumuz gece saatlerinde veriyordum
HandeK Kayraaa59 peki bebeğin kaç aylık bir de kaç güne geçirdi burun akıntısını ben de gece uykusuna yatmadan mı vereyim
Kayraaa59 HandeK 7 aylıktı doktor ilk yazdığında canım. 3 güne falan geçti. Çok uyku yapıyor damla o yüzden gece veriyor doktor. 9 damla vermişti bize. Sende gece yatmadan ver istersen gece uykusu rahat olur hem
Denizvepasa Nefess15 cok normal. Ben gunde 2 defa kullaniyorduk ben ilk uykusundan once ve gece veriyordum. Bir sure sonra uyku etkisi de azaliyor. Yani bazen damla verdigim de bile uyumadigi zamanlar oluyor.
HandeK Denizvepasa bende uyumadan önce 5 damla verdim hiç uykusunu etkilemedi sabaha kadar hiç uyumadı
Nefess15 HandeK il verdim uyuyan cocuk simdi zıpkın gibi uykusuz kalıyor ya anlamadım bişey bu ilaçtan
Denizvepasa HandeK etkilemiyor. Biz suruba gectik 5 ml yani bir kaşık dedi doktor inanin bazen o bile fayda etmiyor uyumuyor daha cok uyaniyor.
Yesim-1 HandeK biz kullandık canım alerjik bi ilaç diye biliyorum kızım ürtiker olmuştu geçen hafta 1 yaşında 2 günde geçti ürtiker i sıkıntı yaşamadık
HandeK Yesim-1 evet alerji ilacı aslında ama de bize grip ve rahatlatır diye verdi inş iyi gelir..çok geçmiş olsun size de🌸
Yesim-1 HandeK teşekkür ederim sizede geçmiş olsun ayrıca günde 3 kez 5 er damla kullandık zararı olacak bir ilaç değil 😇