Lulemom Tugba06 çok sık fırın kullanmıyorum. En son temizlemiştim ne kadar sonraydı bilmiyorum ama temizlikten sonra patlama sesi gelmeye başladı. Bi söyleyim eşime baksın olmadı teşekkür ederim 🙏
Tugba06 Lulemom bakın ne olur ne olmaz belki temizlediginizde elektrik aksamina gitmiş de olabilir..rica ederim 😇
Lulemom Eminerd Alerjikkoala yok öyle bi ses değil. Yüksek bi patlama sesi. Aynı balon patlar gibi ses
Rabiaa12 Lulemom sigortaları kontrol edin bizde aynı sesi dışardan motor sesi zannettik halbuki sigorta yanmış çamaşır makinası bi anda tutuştu
Minkpndam Ped şişe olabilir mi? Nar eksiği şişesi vs elime alıp sıkınca havası tam çıkmadan kapatıyorum direk o ses çıkarıyor balon gibi
S_x_w Lulemom kombi kullanıyor musunuz? Ara ara benzer bir ses geliyor bizim kombiden özellikle yüksek açtıysam ama tam bir patlama sesi de değil gibi
Lulemom S_x_w kombi mutfağa uzak. Tezgah tarafından geliyo. İlk aklıma gelen ocak ama ses çok yüksek olunca ocak değil mi diyorum
Lulemom Demirac19 ay sorma elektirik mi doğalgaz mı yangın çıkar mı paniğinden diken üstündeyim 🤦🏼♀️
Sfkakcy Lulemom aynnneeenn bizde de oluyor baya gürültülü bir ses ve çözemedim. Doğalgaz ile alakalı mı anlamadım ki
Sfkakcy Lulemom kesinlikle hatta ben patlayarak bir cam çatladı sandım ama bakındım yok. Tezgahtan geliyor baktım aşağısına çatlama da yok
Elevka_96 Lulemom annemlerde patlama sesi duydum tüm evi kontrol ettik domates sosu vardı şişede onlar patlamış varda Tursu vs bakın bi
misk-iamber3 Lulemom masanız falan çatlamış olabilir mi? Aynı ses benim evimden de gelmişti sonra bi baktım masam çatlamıştı çok değişikti