Burcusenkoc Cicegim06 Almila da ki görünüş olarak daha şık görünüyor ☺️ ama tabi kullanmadım kullanan varsa daha iyi bilgi verir
Cicegim06 Evet en çok satılan takım bende çok beğendim acıkcası görmezden gelicem o çizik kısmını filan ☺️Burcusenkoc
Huma_kus34 Cicegim06 Bellona pişmanlıktır yada bana çok cekırdıler koltuklarım falan berbattı mistiral takımı aldım boyle rezalet yok
YSB Cicegim06 Merhaba ben almilanın bu modelini kullanıyorum. Montessori yatak ve 3 kapılı dolabını aldım. Çooooook memnunum. Hem kaliteli hem de şık. Tavsiye ederim
Cicegim06 Ayy gerçekten mi çok mutlu oldum yorumuzu görünce😊güle güle kullanın öncelikle☺️ Oyuntulu kısımları olsamadı bi problem yaratıyor mu çizgi çizgiler filan ve toz alması sorun oluyor mu YSB
YSB Cicegim06 Teşekkürler gerçekten çok beğenerek kullanıyorum ve evime gelip gören herkes çok beğendi fotoğraflarda oyuntu gibi duruyor ancak tırnağınız kalınlığında bile değil aslında ☺️ Müsait olduğumda görsel de atmaya çalışırım isterseniz
YSB Cicegim06 Bakın referans olsun diye kürdanla gösterdim öyle oyuk falan değil incecik bir çizgi. Toz toplanma gibi bir durum söz konusu değil yani
Cicegim06 HAnımefendiciğimm çok sağolun dediğiniz gibi yaptım gittik aldık ocak ayında gelecek inşallah bayıla bayıla aldık🌸😊😊 YSB