Ceylan-polat Kizlar merhaba baby turco kullandım pişik yaptı ve bacakta iz şimdi sleepy extra kullanıyorum oda pişik yapıyor ve iz ben ne kullanicam ya . Kesin bu bez pişik yapmıyor yada iz yapmıyor dediğiniz bir bez var mıdır
Irmakmelegim Ceylan-polat ne yazikki en iyi bez prima kullanın derim ne pişik ne başka bir sorun yapar
yaseminsahin14 Ceylan-polat ilk 2 numara prima premium care 2 numaradan sonra geceleri aktif bebek gündüzleri sleppy kullandım Bi sıkıntı yaşamadım. Bacakta iz için de Kullandığınız numaradan 1 numara büyüğünü deneyebilirsiniz.
Cemre_-53 Ceylan-polat ben doğdu dogali sleppy natural kulandim sknti yaşamadım snra bir Molfix deneyeyim dedim pişik ve sızma yaptı snra baby turco kulandim ondan da memnun kalmadim geri sleppy natural döndüm snra bir aydır şey denedim bebem natural pişik sızma vb olmadı bir paketi bitirdim mesela hem uygun tavsiye ederim
Ceylan-polat Irmakmelegim çok sık değiştiriyorum bez maliyetli mı acaba fiyatları bilmiyorum bu kullandığım bezler dışında
Ceylan-polat yaseminsahin14 ya zaten kilolu bir bebek o yüzden az alıyorum hep bezleri az sayılı olanları . Deniyorum yok başta iyi sonra iz ve pişik . Islak mendilini de değiştirdim .
Irmakmelegim Ceylan-polat pahalı bir bez ama bebekte pişik iz asla yapamaz 16 aydır kulniyrm kızımda islak mendil yerine pamuk duru şu kullnin temislerken
Cemre_-53 Ceylan-polat ben civil mağazasından aldım başka nerde satılır bilmem ama tredyol da vardır belki en kotu cıvıl mağazanın sitesine bakabilirsiniz
ak1905 Ceylan-polat kesin bişey söylemek çok yanlış olur bence bebekten bebeğe değişir. Ben iki bebeğimde de kullandım baby turco ikisinde de pişik olmadı ince bı bez ona bağladım ben. Molfix kullandım oğlum pişik olmadı ama kızım mahvoldu. Sleepy natural agu baby canbebe pişik yapmadi sleepy extra ve bebem natural kızımda hafif pişik yaptı. Deneyerek anlayabilirsiniz şu aralar goon premium çok duyuyorum primaya benzediğini söyleyenler var ben kullanmadım bilmiyorum ama
Ceylan-polat ak1905 ya sanırım iz icjn yumuşak dokulu bir bez olması gerekiyor bunu cozsem marka önerileriyle hani şu bezler çok yumuşak diyen olursa deneyip pişik tarafini da değerlendirmek istiyorum açıkçası
ak1905 Ceylan-polat ya iz hepsinde yaptı bende ama öle derin bı iz ne biliym kıpkırmızı bı iz degildi canını acıtacak şekilde kullandığım bezlerin içinde Molfix ve bebem natural lastikleri diğerlerine göre sertti. Molfixin iç kismi diğerlerine göre yine sertti ama aslında baby turco sleepy natural falan ince yapılı ve yumuşacık bezler
Bugleminannesii Ceylan-polat her bebeğe göre değişir bez konusu. O yüzden başka marka denemelisin. Molfixe şans verebilirsiniz
Irmakmelegim Ceylan-polat pişik olup olmaması deil her zaman yapmalisiniz islak mendil tahriş edici her zmn için
Poyrazin_annesii Bebekten begeğe degısıyor canm. Prıma benm bebegıme pişik yaptı. Baby turco ve bimin bezı cok ıyı geldı bnm ogluma
Ceylan-polat Poyrazin_annesii ya çok doğru ama en azından böyle yumuşak bir bez istiyorum . Pamuk gibi iz yapmayacak . Kırmızı oluyor bacaklwri karnı