Arkadaşlar merhabalar kızımdan bahsetmiştim 2 evladım.var 9 yaşında oğlum 2 yaasindaykenn konusmaya başlamış herseyini biliyordu kızım konuşmuyordu istediği şeyleri eliyle gösteriyor yada getiriyordu bugun doktora götürdüm ilk çocuk doktoruna ismine seslendi baktı balon uzattı aldı göz teması kurdu bizi cocuk pskyatrine gönderdi gittik geliskm testi yapıldı 2 buçuk yaşında olan kızımın gelişimi 2 yaşında çıktı bunun sebebi konuşmadığı için tuvaletini bilmemesi ve ikili cümleler kuramamasiymis bizi odadan çıkarttı doktor bireyler verdi dikkatini çekmeye calisti iki saniye filan sonra babasıyla bizim yokluğumuzu farketti ve kapıyı açtı yanımıza geldi oyuncaklarla oynadı benden onu oynatmami istedi ama ben tabiki rahat olamadığım için pek beceremedim oyuncaklara odaklandıgi için kısa göz teması kurmuş doktorla bizimle kuruyor TV tablet sormadı ben daha önce maruz kaldı hastalık sebebi ile dedim sonra kestim dedim oda doğrudan TV tabletin bu işle alakası yok dedi gebelikte alakalı dedi çocuk doktoruna aksine uyaran eksikliği var dedi ben bunu pskyatriye söylediğimde buna ben karar vereyim isterseniz diye beni azarladı çünkü çocuk doktoru öyle söylememi istemişti üslubu davranışı hiç hoş değildi otizm teşhisi koydu %33 kadar mis bizi özel eğitime yönlendirdi buna nete gire karar verdik bilmiyorum çünkü beynim durmuştu o an tabiki o kadar bilgiye sahipler elbet vardır bildikleri bizim gibi uyaran eksikliği olupta düzelen yada yanlış teşhis alan arkadaşlar oldu mu yazar mısınız lütfen