Ayseey Melekannesiiiii tanımadığım halde sma hastası bebek çocuk gördüğümde 1 hafta kendime gelemiyorum aklıma geldikçe içim ürperiyo çok kötü oluyorum ya nasıl o çocuk acı çekerken annesi onu terkeder söyleyecek birşey bulamiyorum cidden 😔 Allah’ım o bebeğe acil şifalar versin inşallah bu savaşı kazanır 🙏
Sontvbukucu Melekannesiiiii Göktuğ su an 20 aylik ve kampanyası devam ediyor. İnstagram sayfasından görebilirsiniz annesi sma li olduğunu öğrendiğinde sanirim 7-9 ay arasi terk etmisti. Kampanyaya destek bile olmadı. Destek olacağına köstek oldu. Sms kampanyası imza isleri yüzünden geç başladı. En küçük bile olsa desteğe ihtiyacı var. @ikizbabymom
Beraninannesii Melekannesiiiii Rabbim böyle insanlara evlat nasip etmesin. Vicdanlı anne baba olmayı bekleyenlere nasip olsun. İnsan canını nasıl söküp atabilir. Benim de hasta bir evladım var aman aman bir hastalık değil ama gözümden sakiniyorum aman ona bişey olmasın diye içim gidiyor bu nasıl vicdansizlik . Allah bildiği gibi yapsın
Avakado1 Melekannesiiiii kızım ateslense sabaha kadar başında bekliyorum, korona olduk ailece kızımın başında bekledim sabaha kadar gözümü gram kirpmadim nasıl bir anne evladını görmezden gelebilir. Allahım sen o yavrucagin yardımcısı ol babasina dayanma gücü ver 🥺🥺
ece_arel Melekannesiiiii baba neden anneye götürüyor kendi evladı bakmak zorunda tabikide annede öyle ama öyle vicdansız kadına çocuğumu göstermezdim
Birdunyabircennetannesi Çok eski haber baya oldu maalesef terkedeli…. Yazıklar olsun yazıklar !!!!! Allah bildiği gibi yapsın. Herkes anne olamıyor
Deletedmom_123 Hep derim Annelik kutsal değildir anne olabilmek bir canı koruyabilmek önemlidir kutsaldır allahım şifa versin
Miraya Arkadaslar göktuğun kampanyası devam ediyor simdi bu blogu görünce instagramdan arattım sayfasını buldum daha öncede denk gelmiştim az cok demeden birer destekmi atsak ? Hepimizin evladının başına gelebilirdi bu hastalık allahım korusun.
Agaclargibi ece_arel röportaj vermiş belki insafa gelir çocuğu görünce dayanamaz belki demiş ama nerdee… Ben baktım annesi de baksın vs diye götürmemiş
ikizbabymom ece_arel babası sen çocuğa bak ben çalışayım dedi o da bakmam sadece kampanyaya destek veririm dedi ama vermedi.Bu yüzden baba iş yerini devretmek zorunda kaldı ve hemşire bakıcı tutuldu
Agaclargibi Söylemek istediğim paragraf paragraf şey var ama yazamıyorum böyle anne olmaz olsun dilerim Allahtan o sabinin yaşadığı acıları yaşamadan ölmesin.