Biz de nasibimizi aldık şu illetten. Öncelikle şöyle, eşimde 5 gündür falan kaşıntı başlamıştı ilkten birşey dokundu veya alerji sandı. Sonra bakti artik kasimaktan kolu bacagi yara olmaya başladı bugün cildiye doktoruna gittik. Geceleri artiyor mu ve sicakta artiyor mu diye sordu kaşıntıları. Kaşınan yerlere baktı gözle, mercekle falan bakmadı bu arada. Uyuz dedi. Anti scab diye bir krem verdi 3 gun boyunca 24 saatte bir tekrarla 3 gunun sonunda yikan dedi, bende ve kizimda suan kasinti yok ama bana da sür onlem amacli dedi. Kizim icin suan surmeye gerek yok dedi ocakta 4 yasina girecek. Simdi sormam gereken en onemli sey ben gardolabi komple bosalticam herseyi poşetlere koyup parca parca yuksek derecede yıkayıp utuliycem. Giydiğimiz şeyleri dolaba koymadığımız halde yinede hepsini yikiycam. Şimdi mesela üstümüzden çıkanları falan montlar dahil şuan yıkadım. Bunları 3 gün poşetle bağlı koyup öyle yikamama gerek yoktu değil mi? Bu 3 gün poşette bekletip öyle yikama olayi nedir biri bilgilendirebilir mi rica etsem. Bide mesela kremi sürdük kıyafetleri de hergun değiştirip yıkamam gerekiyor değil mi nevresimler dahil. Koltuk örtülerini de yikiycam örtünün üstünde oturuyor eşim, mesela örtüyü yikadigimda yerine başka örtü sersem. Ertesi gün yikadigimi serip kirleneni yikasam bu şekil kısır döngü. Heryeri de beyaz sirkeyle hergun silmeyi düşünüyorum. Bu kreme rağmen geçmezse nolur onu düşünüyorum. Bide hap ile izler için extra baska krem verdi eşime. 3 gunluk kremden sonra izler için olan kremi kullanmaya başla dedi. Ay valla düşündükçe deliriyorum nasıl başa çıkıcam inşallah çocuğa falan geçmez. Bana da aynı yatakta yatma şuan dedi kaç gündür yattım bilmeden :/