Dondurmalikahve Mommyy1 İyi kilo alımı kilosu da iyi ayrıca büyüdükçe kilo alımı düşüyor bu aylarda ortalama 350 ile 700 gram almaları normal
Olimbonii Mommyy1 4 aydan sonra kilo alımı yavaslar her ay bastaki gibi 1 kilo almazlar daha az almaya baslarlar gayet kilosu guzel masallah
Kasendem Mommyy1 4 aylık bebeğim 1 ayda hiç kilo almamış canım sıkkın biraz ama aya göre kilo normalmiş 6.200
Olimbonii Mommyy1 sadece mama ile beslenen bebekler 4.ayinda tadima geçebiliyorlar tabi herseyi vermiyosun +4 aya uygun seyler verebiliyosun sadece ben baslayacam 4 oldumu cunki sadece mama yiyor suan
Olimbonii Mommyy1 evet az once gittik saglik ocagina doktorumuz ve hemsiremizde 4.ayinda tadimlara gecebilirsin dedi
Olimbonii Mommyy1 tadim yapilabilir yani sonucta fazla vermiceksin adi ustunde tadim tadina baktiricaksin normal bence 4.ay
Olimbonii Mommyy1 az az yapilabilir yani tadim oldugu icin cok fazlada yedirmicez o yüzden cokta zararli bulmuyorum ben hem daha guzel alışıyor tadlara 6 ay olunca cok daha güzel yiyolar