Burhanaltintop Berenecem ne dediniz alırken kimle konustunuz mesela danısmaya gidip rapor alcam mı deniyo benim de almam lazım parasıyla olsa keske ama hiç veren bulamadım
Berenecem Burhanaltintop Doğum yaptıran doktorum verdi . Direk hastanenin rapor servisiylede konuşabilirsiniz sonuçta parayla veriyorlar
Berenecem missmama özel hastane ise ücreti ile alabilirsiniz diye biliyorum rapor birimiyle konuşmakta fayda var bence ☺️
missmama Berenecem ayrı birimi mi var? Araştırayım. İki tane özel var burada. Çok teşekkür ediyorum ☺️
Berenecem Burhanaltintop özel hastanelerde var yani benim hastanemde vardı en azından hepsinde vardır diye düşünüyorum
Pdr Uyguna almış herkes ne güzel, bulunduğum şehirde 3 özel hastane var resmen para avcısı hepsi sürekli raporlara zam yapıyorlar 😟
Cybelle Pdr orasi neresi benim de bu ay bitiyor simdiden basti stresi en azindan su kasim tatiline kadar alabilsem o da yeter ama cok zor
Cybelle Istanbulda olup da ozel hastaneden alan var Mi heyeti kendi doktorum 10 gunden fazla vermiyor