bombacimulayim Durunun_annesii0 svava marka almıştım o zamanlar . Çok basit bir tasarımı vardı öyle çok teferruatı yoktu dümdüz hamak. Evin her yerine taşırdım hafifti . Trendyoldan almıştım
Mum22 Caniiimoglummm hadi ya benimde ilk çocuğum gazliydi almamıştım 2. Ye hamiliyim ilk iş alıyım demiştim durmayinca durmuyor ozaman offf
Caniiimoglummm Mum22 Valla gazlı olunca ne yapsam durmadı arkadaşımın bebeği vardı emzir koy uyu süs bebeği gibiydi benimkisi saatlerce ağlardı gerçekten olmayınca olmuyor 😂
Mum22 Kayraaa59 ben yanlış yazmışım. Ben joie biraz araştırdım serina olan ana kucağı diye geçiyor sizin ki ondan salincak gibi sallanan dimi , diğeri joie sansa ev tipi Ana kucaği diye gecio adı o 4 moms tarzında sallaniyor . Bende 4 moms ve serina arasında kaldım sanki salıncak gibi sallayan daha iyi gelir diye düşünuyorum ama karar vermedik bı turlu eşimde 4 moms 2 el alıp kullanalım satarız falan dio en kötü 🤔
Ysmndnz_ Tekoshi bende kuzuma 1 aylıkken 4 moms aldım hiç sevmedi 1 ay denedim her gün sonra onu sattım başka salıncak aldım ama bunda da sadece keyfi yerinde ise 15 20 dakika yatıp oynuyor sonra ağlıyor
zeyderler Kokenilya 1500 düşünüyorum. Uzaktan kumandalı, 5 farklı sallama özelliği var, 10 tane müziği var. Ve süre ayarlamada yapılıyor 15 dk 30 dk 45 dk olarak .
Sevda28 Tekoshi bebekken pek kullanamadık biz çünkü çok kusuyodu ve sürekli üzeri kirleniryordu..3 aydan sonra kullanabildik kolik bebekti birde çok rahat ettim. Hala da kullanıyor şuan 5 ayı bitrdik zaten 10 kg kadar sanırım bizimki 7.5 kg sanırım şuan 14 ünde randevuz var ozaman belli olur kilosu.. ama çok memenınuz ikinci elden aldık 200 tl çok para vermeye gerek de yok
Tekoshi Sevda28 çocuktan çocuğa çok değişiyor o zaman. Perişan etti kızım gece beni, gece 2den öğlene kadar kucağımdaydı daha yarım saat önce yattırdım, kahvaltımı yapamadan kalkacak diye ödüm kopuyor, bi çözüm bulmam gerek 😮💨
Tuntito Tekoshi merhaba ben chicco -rhythm’N saund ana kucağını kullaniyorum otomatik kendi sallanabiliyor ve muzik secenekleri var icinde ve dilerseniz pillide calisabiliyor ve manuel olarak ta bebeğin hareketlerine gore kullana biliyorsunuz ben 2. Aydan itibaren kullaniyorum ilk baslarda sallanmayi cok seviyordu uyurken ana kucağı kurtatıcimiz olmuştu cunku saatlerce besikte elimle salliyordum.. bu resmen essekten arabaya binmek gibiydi 😁 neyseki suan sallanmayı bıraktık gün icinde kendi hareketleriyle vakit geciriyor suan 5.5 aylık imkaniniz varsa alın aldırın 👍😊
Tekoshi Tuntito hımmm sanırım bu alet tamamen bi kumar 😁 hiçbir işe yaramayadabilir çok iş de görebilir 😮💨😁
umutunannesiiii Tekoshi elele kullanıyorum güzel memnunum ama oğlum 4 buçuk aylık sürekli kucak istiyor bazen onda gündüz uykusu yapıyoruz reflusu vardı o yüzden işime yaradı benim
Temmuzannesi13 Tekoshi merhabalar doğum yapmadan önce okadar hevesle 4 moms aldım yenidoğan pedinide almıştım inanin hiçbir ise yaramadi oğlum asla sevmedi tabi her çocuk farklı ama ben deneyimledigim kadariyla yenidoğan destek pedinide almama ragmen 4 moms içi çok çukur kaldı ve çocuk içine gomulde çok ergonomik bulmadim okadar para verdiğim ürünü içine ekstra biseyler koydugumdada kafası gonulmesin diye cocuk neredeyse düşecekti tabiki Seçim sizin ben memnun kalmadım okadar para verip asla memnun kalmadım ve kullanamadim ve arkadindan babybjörn aldim inanin 1 yasını geçti hala kullanmıyor diyebilirim kesinlikle çok memnun kalacağınız bir ürün çanta gibi heryere goturebilirsiniz ben yazlığa havuz başına bile koydum 😍Bebek hareket ettikçe kendi kendine sallanmasi harika ve kendi kendine uyuyordu bebeğim icinde gönül rahatlığı ile kullanmış bir anne olarak tavsiye ederim 🌸
Tekoshi Temmuzannesi13 babybjörn tavsiye eden de çok, kızım pusette ya da ev usulü hamakta sallanmayı filan hiç sevmiyor onu sever mi acaba. Bi de gece onda uyutmak sakıncalı olur mu, kızım 1 ay 1 günlük
Temmuzannesi13 Tekoshi gece onda uyutmadım fakat gün boyu onun uzerindeydik ve hatta gündüz uykularının çoğunu onun üzerinde yapti alicaksaniz daha çok küçükmüş bian önce alin derim
Tuntito Tekoshi kesinlikle her bebek farklı tepkiler verebiliyor tabiki.. umarım kolayca atlatırsınız..ama ne olursa olsun sallanma yönteminden en kisa vakitte kurtulmanızi öneririm cok yorucu bir sureç cünkü 😕
Tekoshi Tuntito ya bazen kendi kendine uyuduğu da oluyor ama bazen de ne yapsam derin uykuya geçemiyor sürekli uyuyor uyanıyor, sallamak da her zaman çözüm olmuyor zaten, umarım çabuk düzene girer uykuları