yagmursen Tekoshi valla ben uyuttum bazı günler 2-3 saatlik bence yatakta daha sağlıklı ama uyutsanızda sorun değil.
Durunun_annesii0 bombacimulayim benim kızımda 2 aylık ve kolik bir bebek ana kucağı almayı düşünüyorum ama şöyle en fazla 800 TL ye çıkar dahasını alamam borcumuz var çünkü onu da ödüyoruz bir yandan alıp birde kullananazsak sevmezse diye düşünüyordum hamak ta baktım 500 TL idi o da tereddütte kalmıştım sizin yorumunuzu okuyunca hamağa karar verdim belki durmaz onda da bilemiyorum ama siz nasıl bir hamak aldınız ben civilden hamak beşik almak istiyorum öyle bir şey mi aldınız acaba bide nerden aldınız
bombacimulayim Durunun_annesii0 svava marka almıştım o zamanlar . Çok basit bir tasarımı vardı öyle çok teferruatı yoktu dümdüz hamak. Evin her yerine taşırdım hafifti . Trendyoldan almıştım
1prens1prensess Tekoshi bende joie serina 2in1 var kızım kolikti diye almıştım yatmadı o ayrı ama 4.ayından sonra salıncak gibi bindi baya oyalandı şuan 4 aylık bi bebeğim daha var işim oldupunda atıyorum kendi kendine uyuduğu falan oluyor normalde taşıma kapasitesi 9 kilo evet😂ama bendeeki canavarlar biniyor oğlum 3 yaş 15 kilo ne kadar bindiğinde indirsemde binip sallanıyor yani😂taşıyorda
Tekoshi 1prens1prensess o zaman daha ucuz halli salıncak ya da hamak tarzı bişey almak da mantıklı olabilir 😅
hayalperest__ Tekoshi benim kurtarıcım oldu kızım asla durmuyor du ama şuan bi yere gidemiyorum ev konforunu istiyor
Tekoshi hayalperest__ ya evet o kısmı da var, şu an kucakta uyuması daha iyi gibi sanki heryerde nasıl o konforu sağlayım
Birdirbire Tekoshi bebeğim sallanmayı sevince biraz belki rahat ederiz diye almıştık ama hiç sevmedi asla ve asla onda durmak istemiyor
Kayraaa59 Tekoshi ben joie Serina kullandım. Bence bebek için alınması gereken ilk sıradaki şey. Çok rahat edersin. Ama ben doğduğu gibi koydum alıştırdım şuan bebeğinin alışmama ve sevmeme riski var. Ve evet çok pahalı. Bence sıfır alma dolap uygulamasından temizine bakabilirsin
hayalperest__ Tekoshi valla bacım 5 ay olduğu kimseye 2 saatten fazla kalamıyorum hep ayağım da belki benim çocuğum huyu öyledir ama beşik bunda baya etkiledi
Mum22 Caniiimoglummm hadi ya benimde ilk çocuğum gazliydi almamıştım 2. Ye hamiliyim ilk iş alıyım demiştim durmayinca durmuyor ozaman offf
Caniiimoglummm Mum22 Valla gazlı olunca ne yapsam durmadı arkadaşımın bebeği vardı emzir koy uyu süs bebeği gibiydi benimkisi saatlerce ağlardı gerçekten olmayınca olmuyor 😂
Mum22 Kayraaa59 ben yanlış yazmışım. Ben joie biraz araştırdım serina olan ana kucağı diye geçiyor sizin ki ondan salincak gibi sallanan dimi , diğeri joie sansa ev tipi Ana kucaği diye gecio adı o 4 moms tarzında sallaniyor . Bende 4 moms ve serina arasında kaldım sanki salıncak gibi sallayan daha iyi gelir diye düşünuyorum ama karar vermedik bı turlu eşimde 4 moms 2 el alıp kullanalım satarız falan dio en kötü 🤔
Ysmndnz_ Tekoshi bende kuzuma 1 aylıkken 4 moms aldım hiç sevmedi 1 ay denedim her gün sonra onu sattım başka salıncak aldım ama bunda da sadece keyfi yerinde ise 15 20 dakika yatıp oynuyor sonra ağlıyor
zeyderler Kokenilya 1500 düşünüyorum. Uzaktan kumandalı, 5 farklı sallama özelliği var, 10 tane müziği var. Ve süre ayarlamada yapılıyor 15 dk 30 dk 45 dk olarak .
Sevda28 Tekoshi bebekken pek kullanamadık biz çünkü çok kusuyodu ve sürekli üzeri kirleniryordu..3 aydan sonra kullanabildik kolik bebekti birde çok rahat ettim. Hala da kullanıyor şuan 5 ayı bitrdik zaten 10 kg kadar sanırım bizimki 7.5 kg sanırım şuan 14 ünde randevuz var ozaman belli olur kilosu.. ama çok memenınuz ikinci elden aldık 200 tl çok para vermeye gerek de yok
Tekoshi Sevda28 çocuktan çocuğa çok değişiyor o zaman. Perişan etti kızım gece beni, gece 2den öğlene kadar kucağımdaydı daha yarım saat önce yattırdım, kahvaltımı yapamadan kalkacak diye ödüm kopuyor, bi çözüm bulmam gerek 😮💨
Tuntito Tekoshi merhaba ben chicco -rhythm’N saund ana kucağını kullaniyorum otomatik kendi sallanabiliyor ve muzik secenekleri var icinde ve dilerseniz pillide calisabiliyor ve manuel olarak ta bebeğin hareketlerine gore kullana biliyorsunuz ben 2. Aydan itibaren kullaniyorum ilk baslarda sallanmayi cok seviyordu uyurken ana kucağı kurtatıcimiz olmuştu cunku saatlerce besikte elimle salliyordum.. bu resmen essekten arabaya binmek gibiydi 😁 neyseki suan sallanmayı bıraktık gün icinde kendi hareketleriyle vakit geciriyor suan 5.5 aylık imkaniniz varsa alın aldırın 👍😊
Tekoshi Tuntito hımmm sanırım bu alet tamamen bi kumar 😁 hiçbir işe yaramayadabilir çok iş de görebilir 😮💨😁