Mihriiii inanır mısınız daha 2-3 aylıkken tv ye takılı kalırdı benim ikizlerim. Onun ne olduğunun farkında ya da değiller orasında değilim. O an için renkli,sesli kocaman bir ekran görmek onların dikkatini çekti tabi. Başta önemsemedim çünkü henüz uzun süre dikkat vermedikleri için 10-15 saniye bakıyorlardı. Zamanla bir baktım kucağımızda gezerken, mama verdiğimizde tv ye doğru tuttuysak, oyun oynarken falan bile çok kısa süreli de olsa izlediklerini daldıklarını farkettim şuan 4,5 aylıklar. Ve evet birsürü oyunlu şarkılar açıyorum klasik kırmızı balık otobüsün tekerleği falan. Bunları telefondan açıp ekranı kesinlikle göstermeden onlarla bu şekilde oyun kurmaya başladım aşırı hoşlarına gitti. Şarkıda söylenilene göre komik hareketler yapıp güldürüyorum şuan için fazlasını istemiyorlar zaten. Ama ekranlar gerçekten çok tehlikeli ben onun yerine kucağıma alıp camı açıp arabaları ışıkları izlettiriyorum. Aa bak kırmızı araba gördün mü kocaman mavi otobüs gibi cümleler kuruyorum. Baya hoşlarına gidiyor bu aylarda bebekleri olan annelere tavsiye ederim. Başta öylece bakıyorlardı tabi ama şimdi gördükleri an sevinç çığlıkları atıyorlar 😊