3bebeli_ana Kizlar şimdi e devlette baktım ayın 7 sinde karta aktirlacak para ama geçen ay aldığım para farklı şuan ki orada yazan para farklı böyle birşey mümkün mü
3bebeli_ana 3bebeli_ana geçen ay farklı bir ücret aldım şuan gördüm PTT kurum ödemelerine toplam ödeme tutarı farklı bir meblağ yazıyor anlamadım yani orada yazanı mi alacagim
AselinAnnesiiiiiiiii 3bebeli_ana yattımı paralar geçtiğimiz ay herkese zamlı yatmıştı ve orda yazan toplam miktar var bide son yatan var şimdi bilmiyorum ne kadar yatcak
Dygikra18 3bebeli_ana bu paketten nasıl faydalanabılıyoruz. Nasıl basvuru yapılıyor. Dogalgaz elektirik vs. Üzerimize olması, sart mı
3bebeli_ana 3bebeli_ana eğer şimdi yazanı alacak isen geçen ay niye farklı bir miktar yazdı şimdi niye farklı bir miktar
tombikdonerkankasiiskender 3bebeli_ana toplam ödeme miktarı aldığınız paraların toplamını gösteriyo yatan para o değil
3bebeli_ana AselinAnnesiiiiiiiii ayın 7 sinde PTT karta aktiralacak yazıyordu canım girdim baktım az önce de .. toplam ödeme geçen ay farklı bir miktar aldım bu ay orada yazan miktar çok farklı onu anlamadım ben
3bebeli_ana AselinAnnesiiiiiiiii yani her ay aldığım ücret farklı mı oluyor degisiyor mu onu sormak istedim bu ikinci kez olacak benim aldığım bilmiyorum
Merveeemeeliss 3bebeli_ana yok degşmez orada yazan toplqm paradr ptt üzerinden kurum ödemelerine bak ordaki parayı alcksnız
AselinAnnesiiiiiiiii 3bebeli_ana aynı oluyor geçen ay seçimden felan yüksek yattı ilk ne kadar aldıysan o kadar alıyosun tabi değişmediyse
3bebeli_ana Merveeemeeliss baktım canım geçen ay aldigimdan farklı bir miktar yazıyor daha düşük bir miktar
Ahmetsema Yazar cnm degiisyo sonra yaticagi gün tekrar degiisyo orada acayip bı saçmalık yapıyorlar inanma yani
3bebeli_ana Dygikra18 evdevletten sosyal yardımlaşma ya girip başvuru yapıyorsun canım aile destek paketi kutucuguni isaretliyorsun .. elektrik doğalgaz senin üzerine olması şart değil her ay aliyorsun ama doğalgaz yardımı için ayrı başvuru yapman lazim
3bebeli_ana kuzey_arin2019 1300 gösteriyor canım geçen ay farklı bı miktar almıştım onun için sasirdim